Love&Sex

Upoznaj tzv. slowgazam, dugo putovanje s fantastičnim svršetkom

  • Seks na brzaka je ponekad super, ali prava je stvar kad si uzmemo jaaakooo puno vremena za sebe
  • Tada se slowgazam zapravo pretvori u megaorgazam koji sve mi priželjkujemo
  • Evo kako doživjeti ovaj doista sjajan orgazam

Samozadovoljavanje izgleda često ovako: pomalo smo napaljene, razmišljamo o nekoj svojoj ljubavnoj priči, na brzinu se opustimo i u tren je sve gotovo. Ponekad nam ostane osjećaj poput: „Hm, pa što je to bilo?!“ Očito „seks na brzaka“ postoji i dok to radimo same. Međutim, ponekad bismo se trebale razmaziti te doista uživati. Čarobna riječ je slowgazam i trebao bi potaknuti i sjajni megaorgazam. Bez obzira koji od pet vrsta orgazama najčešće postižeš, otkrit ćemo ti kako sve pojačati jednim slowgazmom… 

via GIPHY

Slowgazam, evo nas, dolazimo! 

1. Sve je u pripremi 

Riječ je o tome da si napraviš nešto dobro. A to trebaš početi već kod priprema. Razmisli što ti treba. Neka ti bude udobno, budi u kadi, priušti si fini vrući tuš ili zapali svijeće – sve što ti poboljšava raspoloženje je dobro. 

Možda vas zanima Četvrtina muškaraca glumi orgazam - doznaj iz kojih sve razloga oni to rade Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Priušti si samomasažu 

Svejedno hoćeš li koristiti ulje za masažu ili losion za tijelo. Glavno je da uživaš i da se potpuno koncentriraš na to kako dodiruješ svoje tijelo te kako se opuštaš uz nježnu masažu. Doživljaj će biti intenzivniji ako pri tome zatvoriš oči. 

via GIPHY

3. Uključi kino u glavi 

Želiš još više potaknuti centar za uživanje? Kako bi bilo da pogledaš neki erotski film ili čitaš neko erotsko štivo koje te napaljuje? Ili možda pogledaš klasični pornić? Možda ti bude dovoljna i tvoja vlastita mašta. 

4. Pobrini se za promjenu 

Sigurno imaš neku svoju omiljenu priču ili neku isprobanu, ali možda i pomalo ustaljenu masturbacijsku rutinu. Ne moraš ni uvijek koristiti klasični vibrator. Tržište seks igračaka doista je golemo. Možda bi mogla isprobati stimulator klitorisa ili ćeš istražiti analno područje uskim dildom. Osobito ako brzo svršavaš s pomoću vibratora, isplati se jednostavno koristiti ruke. 

Možda vas zanima Ove pjesme se najviše slušaju za vrijeme seksa - pogledaj koje su ušle u TOP 10 Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Neka ide polako 

Nemoj da te zavaraju pornići u kojima žene već nakon pola minute stenju i uvijaju se kao da neće dočekati jutro. Nitko te ne gleda, ne moraš raditi show. Jednostavno ostani svoja te se kod slowgazma polako miči, najbolje što je manje moguće. Pazi dobro na svoje tijelo. Osjeti svoje disanje, tvoje kucanje srca, dodire i mišiće karlice. Kad primijetiš da uzbuđenje raste, polako postani sve brža te intenziviraj pokrete dok ne možeš više izdržati i dok se vaginalni mišići ne počnu pulsirajući stiskati.

via GIPHY

6. Neka teče 

Uživaj u valovima orgazma, drži oči zatvorene te osjećaj što se sve događa unutar tebe. Uzmi si vremena za sebe, neka se sve polako događa te uživaj u potpunoj opuštenosti. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0