Love&Sex

Tri žene odlučile su se odreći seksa. Ispričale su kako sad izgleda njihov život

  • Seks sigurno nije najomiljenija tema ženskih razgovara za ove tri žene
  • One su odlučile iz njima važnih razloga apstinirati od intimnih donosa
  • Ujedno su i pokazale kako i dugotrajno ‘suho razdoblje’ ne mora značiti da im život nije ispunjen

Seks je važan, sigurno ćeš se složiti. No, ipak ne dovoljno da dospije na listu stvari nužnih u životu ispričale su tri žene. I objasnile zašto nedostatak ove aktivnosti u njihovim životima ponekad nema nikakve veze sa smanjenim libidom. Bez obzira na razlog koji ih je potaknuo na celibat, sve one su pokazale su da život bez seksa može biti ispunjen. 

Možda vas zanima Jesu li zvijezde u pravu? Ova seks poza najviše uzbuđuje tvoj horoskopski znak! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Steffanie (49): ‘’Nisam djevica, ali pričekat ćemo do braka"’

Steffanie Rivers seksualne odnose nije imala od 2014. i sasvim je u redu s tim. Nakon više veza u kojima su je muškarci tretirali poput trofeja, 49-godišnjakinja je odlučila da neće biti robinja vlastitih seksualnih poriva kao što to neki mogu biti. Za nju je puno važniji fokus na duhovni rast i izgradnju veze s muškarcem koji se može kontrolirati. Uostalom, je li dvoje kompatibilno za vezu, prema Steffanie, najbolje se vidi prema tome može li veza opstati kada seks prestane biti nešto novo u vezi. 

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

No, to nikako ne znači da se Steffanie apstinira od ljubavnih veza. Sretna je s Nelsonom kojeg naziva ljubavlju svog života, a iako žive u različitim gradovima pronalaze vrijeme za sastanke. Odlučili su i prčekati sa seksom dok se ne vjenčaju. 

‘’Baš zato što je toliko žena spremno imati seks bilo kada i bilo gdje, muškarci se ne trude čekati čestitu ženu. Kad bi više žena radilo na tome da postanu najbolje osobe što mogu biti, bilo bi manje seksualnih prijepora’’, zaključila je Steffanie. 

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

LaQuita (32): ‘’Apstiniram osam godina i uživam u svakoj minuti’’

Suzdržavanja od seksa, priznaje 32-godišnja LaQuita Lusk, počelo je prvenstveno iz vjerskih razloga. U svojim 20-ima prolazila je kroz iskustvo loših veza, a svaka nova ostavila bi je u gorem stanju od prethodne. Kap koja je prelila čašu bio je odnos u kojem je tada 24-godišnjakinja shvatila da je muškarac s kojim je u vezi uopće ne voli. Odlučila je apstinirati od seksa godinu dana, a to se pretvorilo u osmogodišnje razdoblje. 

‘’Mislim da svi imamo potrebu biti bliski s drugima. Smatram, da je seks predivan, ali uspjela sam kontrolirati te nagone’’, ispričala je LaQuita.

Njezin celibat ne sprječava je da izlazi i zabavlja se. No, kada muškarac pokaže da ne može kontrolirati svoje nagone, LaQuiti je odmah jasno da nije onaj pravi

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Sara (35): ‘’Atletičarka sam i doslovno nemam želju za seksom’’

Kao atletičarka, 35-godišnja Sara Rogers, ima samo 10% tjelesne masti, a uz disbalans hormona, često joj izostane mjesečnica. Njezin libido doslovno je nikakav. Trčanje, triatlon i sportovi izdržljivosti prilično su usamljene aktivnosti u kojima je Sara razvila svoju uhodanu rutinu posebno ako je single. 

‘’Ujutro se probudim, vježbam, pojedem svoje savršene obroke i u krevetu sam do 21 sat, a isti raspored ponovim i sljedeći dan’’, rekla je Sara koja ne krije da puno novca troši na cipele i putovanja

Možda vas zanima Dragi muškarci, molimo vas, prestanite za vrijeme seksa raditi sljedeće... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Priznaje kako je ipak ljubavne veze uravnotežuju život, a smatra da je divno imati nekoga tko je pokreće i tjera na izlazak iz sigurne zone. Zato bi se s vremenom željela upustiti u seksualne odnose ako za to naiđe prava osoba. Idealnog partnera opisala je kao nekoga tko je manje natjecateljski nastrojen od nje a može joj otvoriti vrata prema drugim svjetovima. 

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gobej

    Have a fun with family and do online work without investing single penny. No limit of earn, earn as much as you spent time online. For more detail vist........ https://bit.ly/39JrDqt
  • manfred

    to su časne sestre inace muskarci vise volesex od zena