Love&Sex
Tehnika stiskanja protiv preuranjene ejakulacije

Tehnika stiskanja: na ovaj način spriječit ćeš partnera da prerano ejakulira

  • Ako tvoj dragi učestalo prerano ejakulira, vođenje ljubavi nažalost prestaje prerano - kakva šteta! 
  • Ali, to možeš spriječiti takozvanom tehnikom stiskanja
  • Otkrit ćemo ti kako se ta tehnika izvodi

Tvoj partner uvijek rano doživi vrhunac, premda bi ti htjela nastaviti? To se može dogoditi i u najboljim vezama… Međutim, ako rana ejakulacija postane norma, tvoj ljubavni život može patiti. Postoji mnogo razloga za preranu ejakulaciju, poput stresa ili pritiska „za sjajno izvođenje“. Ali, razlog tome može biti i genetska predispozicija. Što god uzrokovalo da tvoj partner svrši ranije nego što želi, postoji posebna tehnika koja to može spriječiti.

Ovako funkcionira tehnika stiskanja

Usred ste vođenja ljubavi i tvoj partner primjećuje da će uskoro doživjeti orgazam? Unaprijed dogovorite znak. Jednostavna i otvorena komunikacija, poput: „Uskoro ću svršiti!“, sasvim je u redu. 

via GIPHY

Sada je na tebi da koristiš tehniku stiskanja: Kako bi to to učinila, „stisni“ njegov najbolji komad. Dakle, palcem i kažiprstom nježno stisni područje na donjem rubu glavića i drži tako oko 15 sekundi. Time se smanjuje želja za orgazmom, nakon čega možete nastaviti. Kod ove tehnike najvažniji je pravilan pritisak, jer preslabo ili prekratko pritiskanje ne sprječava značajno ejakulaciju, a prejako stiskanje može biti bolno. Ali, ne brini: vježba čini majstora!

Ako je potrebno, možeš ponavljati stiskanje dok zajedno ne dođete do vrhunca - nije li to lijepo? Osim toga, muškarcima bi svjesno iskustvo uzbuđenja i opuštanja trebalo biti posebno ugodno. 

Možda vas zanima Znaš li koja je razlika između muškog i ženskog orgazma? Imamo odgovore Rubrika Love&Sex Love&Sex

Je li tehnika stiskanja opasna?

Pitate se oboje je li stiskanje penisa u redu ili je možda opasno? Odgovor: pritisak je isprva bezopasan, ali može se dogoditi da se ne inhibira samo želja za ejakulacijom, nego se i snaga erekcije obično smanjuje. Međutim, uz malo prakse i odgovarajuću stimulaciju, erekcija se obično ponovno može u potpunosti postići.

via GIPHY

5 trikova za njegov najeksplozivniji orgazam ikad

Još jedna negativna stvar: ova se tehnika se može shvatiti kao „intervencija za remećenje“ u ljubavnoj igri - problem se može izbjeći kombiniranjem stiskanja s milovanjem i nježnostima, tako da se kratki prekid više ne doživljava kao neugodan. Pokušaj s erotskom masažom!

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    limit je 10 minuta i onda bum