Love&Sex

5 trikova za njegov najeksplozivniji orgazam ikad

Muški orgazam se ponekad jednostavno podrazumjeva. Ipak, i on ima svoje tajne i trikove, a mi smo pronašli najbolje koji će ga dovesti do orgazma koji neće tako lako zaboraviti

Već u 1980- ima dokazano je da su muški i ženski orgazmi zapravo jako, jako slični. Dakle, iako na to ponekad zaboravimo, i njegov orgazam traži delikatnost i pažnju. Malo smo istražili i pronašli 5 trikova koji sigurno (na)pale. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

1. Daj mu večer za njega

Prema najrecentnijim istraživanjima, za muškarce orgazam predstavlja nagradu za ''dobro obavljen posao''. U ovom slučaju, posao je zadovoljavanje partnerice. Ako pitamo žene, bolje ne može, baš lijepo da su nesebični! Kako smo već naučili da sve dobro ili deblja ili kratko traje, i ovo ima manu. Dečki se, naime, ponekad zamore jer za njih seks postaje utrka do njenog orgazma, a ne obostrano zadovoljstvo. Dakle, bilo bi dobro da se malo opuste. Dočekaj ga jedne večeri s čašom vina, omiljenim mu filmom, i eksplicitno mu recite da je ovo večer za njega, noć u kojoj ćeš ti misliti na sve, a na njemu je samo da se opusti i prepusti. Jednom kad zna da si te večeri ti glavni igrač, njegov orgazam bit će puno spontaniji, neopterećeniji i jači. A sigurni smo da se za ovo znati valjano zahvaliti!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Istraži zabranjeno

Da, muško tijelo prepuno je točaka koje se dosada možda nisi usudila lijepo istražiti. Nema, nažalost, općeg pravila o tome što pali i što ne pali, ali istraži prostor oko testisa malo više. ''Žene se ponekad boje, previše se brinu o osjetljivosti naših testisa. A ja jedva dočekam da se malo makne od standardne rute.'' - tvrdi Alen (32). Isto vrijedi za njegov vrat, guzu, bradavice.  Uostalom, jesi li ikada čula za F-točku?  Riječ je o području sa stražnje strane, na dnu glave penisa. Mjesto je puno živčanih završetaka, a idealno ga je stimulirati nježnim puhanjem ili ga oralno stimulirati jezikom. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Slatko ga muči

Držati ga na rubu orgazma čini se teško i nemoguće, ali uz malo prakse kreni-stani, ipak jest izvedivo. Kada uočiš da je uistinu na samom rubu orgazma, ustukni, promIjeni ritam. Što dulje čeka, nagrada je slađa. I pritom budi neumoljiva, bit će ti zahvalan. Bude li se previše bunio, uvijek možeš otići korak dalje i kazniti ga stavljanjem lisica. 

4. Ulovi ga nespremnog

Jako je slatko kad mu cijeli dan govoriš da ga navečer želiš samo za sebe. Onda cijeli dan misli samo na tebe i večer će zagarantirano biti spektakularna. Ali ima nešto u tom efektu iznenađenja. Zaskoči ga i zavedi kad ti se najmanje nada. Dapače, iznenadi ga brzinskim seksom na potpuno ludom mjestu, bez najave i ceremonije. Nalet adrenalina i efekt iznenađenja ovaj put će odraditi posao za tebe. O tom danu mislit će još mjesecima. 

5. Poštuj njegov sveti trenutak

Muški orgazam sastoji se od dvije faze. Riječ je zapravo o dva neovisna, ali usklađena refleksa. U prvoj fazi, sperma se nakuplja pored mokraćne cijevi, u blizinu prostate. Ta se faza zapravo naziva ''neizbježna ejakulacija''. To zapravo znači da, čak i da u sobu upadnu njegova mama, baka i svećenik istovremeno, on ejakulaciju neće moći odgoditi. Nekoliko trenutaka kasnije kreće druga faza - ejakulacija. Najbitnija stvar u cijelom ovom uvodu jest da ovaj dio nije vrijeme za eksperimente. Eksperimentirati možeš prije i poslije, ali poštuj njegov trenutak orgazma. Naime, novi ili prenagli pokreti te lude ideje mogle bi poremetiti njegovu koncentraciju i smanjiti užitak.

Možda vas zanima 3 'ručne' tehnike za eksplozivan orgazam Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Prilično smo sigurni da će ovih 5 trikova biti savršene uvertire u duge, ljetne noći. Isplati se isprobati, jedan po jedan, precizno i pomno. Sigurni smo da će tvoj dragi znati vratiti svu tu pažnju istom mjerom. Uspjeh garantiramo!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!