Love&Sex

3 'ručne' tehnike za eksplozivan orgazam

Ne treba nam uvijek 'tehnička podrška', penetracija ili penis da dođemo do vrhunca

Vrlo lako možemo – s pomoću vlastitih prstića i malo tehnike – doći do brzog i sladostrasnog vrhunca. S ove tri „ručne“ tehnike žene najbrže dođu do orgazma - naravno, želimo da se dečki posluže istima i isprobaju ih na nama! 

1. Kruženje 

Ova je tehnika u dvoje najintimnija – kad muškarac drži ženu za međunožje dok je ona prislonjena leđima uz njegov trbuh. Jednom rukom može osloboditi njen klitoris tako da lagano prstima razdvoji stidne usne. Prstima druge ruke može tada polako (i s laganim pritiskom) masirati klitoris u kružnim pokretima. Ovisno o tome kako to žena želi, on neka prilagodi tempo i pritisak. Nije dobro stalno maksimalno pritiskati klitoris, jer to ženi može biti prilično neugodno. U idealnom slučaju muškarac bi trebao pročitati signale koje mu daje partnerica te mijenjati intenzitet i pokrete kako to njoj odgovara. 

2. „Dođi ovamo!“ 

Ovdje je G-točka u središtu pažnje. Dva ili tri prsta ulaze u vaginu te se vrhovima prstiju kreće u smjeru trbušne stjenke. Kod „dođi ovamo“ pokreta oponašaju se pokreti prstima kao da se nekoga poziva da dođe. G-točka nalazi se malo iza stidne kosti na gornjem zidu i dugačka je do 3 centimetra, a ovakvim pokretima prstiju idealno se stimulira. Osobito je dobar osjećaj kad se drugom rukom stimulira i klitoris. 

3. Miješana tehnika 

Kažiprst i prstenjak nalaze se lijevo i desno pored klitorisa te tamo laganim pritiskom stimuliraju klitoris. Za to vrijeme srednji prst kruži po ulazu vagine i lagano u njoj. 

Photo: Getty Images

Komentari 0