Love&Sex
Što muškarci žele viš i od ljubavi

Tajna stvar koju muškarci žele više od ljubavi - i kako im ju pružiti

  • Žena si i ne razumiješ kako muškarci razmišljaju ili čime se bave?
  • Onda bi ti moglo biti oprošteno ako misliš da svi muškarci žele finu djevojku koju će voljeti i na kraju se skrasiti s njom
  • Otkrit ćemo ti za čime muškarci doista žude

Premda je ljubav muškarcima važna koliko i ženama (a ponekad i više), postoji nešto drugo što ON želi dublje i više od ljubavi.
Što je to? SEKS, možda? Dobar odgovor, ali pogrešan!

Ono što muškarci žele više od ljubavi (i od bilo čega drugog) toliko da, zapravo, većina muškaraca toga nije svjesna i ne može to ni izraziti kao potrebu, jest POŠTOVANJE. Drugi ga trebaju POŠTOVATI prije nego što uopće može razmišljati o ljubavi. Međutim, on to ne zna.

via GIPHY

Gotovo je potpuno nesvjestan svoje velike potrebe za poštovanjem jer o tome nitko nikad ne govori i nema traga u njegovom životu (većinu vremena) koji bi ga mogao obavijestiti o tome.

Međutim, većina muškaraca naučila je iz natjecanja s drugim dječacima iz škole (dok su bili mali) da mogućnost postizanja ciljeva i stjecanja vještina u nečemu, bilo da se radi o sportu, teškoj ili opasnoj aktivnosti ili biti hrabriji ili duhovitiji od ostalih, izaziva poštovanje kod drugih.

Tek kada se može osjećati kompetentnim do te mjere da ga drugi poštuju, može naći vremena za razmišljanje o drugim stvarima kao što je ljubav.

Možda vas zanima Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto... Rubrika Beauty Beauty

Kao žena, moraš shvatiti da bez poštovanja prema svom muškarcu nikada nećeš osvojiti njegovo srce. Dakle, bez obzira radi li se o blagoj šali o nečemu u čemu on nije dobar ili o kritici koju je žena uputila svom dugogodišnjem suprugu, ako žena nije oprezna, muškarac će osjetiti da ga ona ne poštuje i to će utjecati na njegovu sposobnost vjerovati u njezinu ljubav.

To će se dogoditi ako njezin ton glasa ukazuje na nepoštivanje kao da više ne vjeruje da je on sposoban brinuti se za sebe bez njezine pomoći.

Naravno, to ne znači da ga moraš tretirati perom u rukavicama ili ga uopće ne kritizirati ako pogriješi. Uostalom, on bi trebao biti malo tvrđi od žene, sposoban glatko podnijeti grubosti te podnijeti kritiku. Trebao bi to prihvatiti kao muškarac!

via GIPHY

Međutim, pod svaku cijenu izbjegavaj onu vrstu ponašanja u kojoj ti govor tijela ili ton glasa govore: „Nesposoban si!“.

Pazi na svoj ton glasa i riječi koje odabireš i daj mu poštovanje koje mu je potrebno.

Ako to napraviš, osjetit će da je tvoja ljubav prema njemu iskrena i otvorit će ti se. Osjećat će da ga prihvaćaš kao muškarca, a s njegove točke gledišta to znači da možeš prihvatiti njegovu ljubav. Stoga će ti je i dati!

Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje Možda vas zanima Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dakle, ako želiš osigurati da ti i tvoj muškarac cijenite jedno drugo u načinu na koji govorite i ponašate se, prvo se pobrini da ga poštuješ. On će te poštovati zauzvrat i to je najbolji temelj za zajedničku vezu punu ljubavi!

via GIPHY

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    malo je zena dobrih koji poštuju muževe.