Love&Sex

Što sve rade parovi koji imaju doista dobar seksualni život

  • Ako nakon puno godina veze želiš i dalje biti sretna u krevetu s partnerom, trebali biste oboje proučiti ove savjete
  • Dok većina parova točno zna tko što želi i voli, neki nemaju pojma o čemu zapravo sanja onaj drugi u krevetu
  • Izaberite stvari koje ti se sviđaju u mašti, kombiniraj ih s drugim idejama te se jednostavno prepusti

Postoje parovi koji nakon dugog niza godina još uvijek imaju ludo dobar seks. Ti su rijetki, ali ih ima. Što ti parovi zapravo drugačije rade od onih kod kojih mjesecima vlada zatišje u krevetu? 

Nije baš jednostavno kod svih stvari biti uvijek otvoren i iskren u vezi. Međutim, isplati se! Osobito kad se radi o seksu. Dok većina parova točno zna tko što želi i voli, neki nemaju pojma o čemu zapravo sanja onaj drugi u krevetu. 

Kako najbolje obznaniti svoje seksualne maštarije bez da prestrašiš partnera ili time preopteretiš samu sebe? Otkrivamo što rade parovi koji nakon brojnih zajedničkih godina imaju ispunjen seksualni život. 

1. Razgovaraju jedno s drugim i uključuju partnera u sve 

Ako pričaš o svojim seksualnim željama, onda će tvom partneru biti lakše ako ga uključiš u te maštarije. Na primjer, možeš mu reći sljedeće: „Kad se seksamo, ponekad maštam da ti radiš XYZ“ ili „Nedavno sam imala erotski san u kojem si ti…“ 

via GIPHY

2. Daju se inspirirati 

Treba puno hrabrosti da se nekome ispriča seksualna maštarija. Međutim, što napraviti ako netko nije siguran u svoje maštarije? Nema druge nego napraviti listu želja – i to oboje! I onda svoje maštarije stavite u šešir te izvlačite. Možete i progooglati te pronaći neke liste erotskih maštarija pa onda krenuti s izvlačenjem i isprobavanjem - tako ni jedan partner neće biti odgovoran za tu ideju i pritisak će biti manji. 

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

3. Skroz su opušteni 

Kod seksa je strast najvažnija, ali ni humor nije daleko. Osobito ako isprobavate nešto novo, moguće je da vam neće odmah uspjeti. Tko to shvati opušteno, sa smiješkom na licu, sljedeći puta će mu biti puno, puno lakše. 

via GIPHY

4. Uče i fleksibilni su 

Ne može se svaka seksualna maštarija bez problema pretočiti u stvarnost. Ako je netko sanjao o seksu pod tušem i to isprobao, zna da mašta i stvarnost nisu uvijek na istoj razini. A to vrijedi i za razne druge maštarije. Međutim, to nije razlog da ih se ne ostvaruje. Izaberite stvari koje ti se sviđaju u mašti, kombiniraj ih s drugim idejama te se jednostavno prepusti. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0