Love&Sex

Što muškarci vole? Ovo su stvari koje žene rade, a muškarci ih se ne mogu zasititi

  • Bez obzira na to je li muškarac tek počeo izlaziti sa ženom ili je u predanoj vezi s njom, postoje male stvari koje žene rade, a muškarcima su neodoljive
  • Često su to nesvjesne male sitnice, koje radimo intuitivno, bez da puno razmišljamo o njima
  • Ima ih mnoštvo, a mi smo izdvojili one najčešće - koje uvijek pale

Iako može biti teško sa sigurnošću pretpostaviti što muškarci žele, postoje određene suptilne radnje koje žene rade, a muškarcima su neodoljive. Sigurno ih ima mnogo više, a izdvojili smo neke najčešće. 

1. Polaganje glave na njegova prsa

Kada nakon dugog dana ležite na kauču gledajući TV ili ležite u krevetu, jedan je od najboljih osjećaja kada žena položi glavu na muškarčeva prsa i stavi ruku na njega. Muškarci se osjećaju zaštitnički, a djevojka se osjeća sigurno u muškarčevom zagrljaju.

2. Kad mu prva pošalješ poruku

Veliki je pritisak na dečke da uvijek započnu razgovor. Ponekad možda neće znati je li previše naporan ili previše šalje poruke. Možda pretjerano razmišlja o tome i na kraju odluči ne poslati poruku, što tebe pak može natjerati da se zamisliš kako nešto nije u redu. Slanje kratkog teksta uljepšat će mu dan i potaknuti dobar razgovor.

Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo da niske žene i visoki muškarci imaju najsretnije veze! Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Kada mu govoriš da ga cijeniš

Neki su ljudi draži od drugih i u tome nema ništa loše. Samo upamti, ako muškarac uloži mnogo truda u vašu vezu (kako bi trebao), nikada se neće požaliti čuvši koliko ga cijeniš. Iako bi on mogao biti u stanju očitati tvoje osjećaje iz tvojih postupaka, neki momci trebaju izravniji pristup. 

4. Igranje s kosom dok vozi

"Nisam shvaćao koliko je ovo sjajno dok moja djevojka jednog dana to slučajno nije učinila", rekao je jedan dečko. Ako tvoj dečko/muž vozi, lagano ga počeši po potiljku neko vrijeme. Garantirano će se nasmiješiti. (Ipak, nemoj mu previše odvlačiti pažnju.)

5. Hvalisanje njime na društvenim mrežama

Neke djevojke znaju pretjerati s ovim. Ali ako tvoj dečko učini nešto lijepo za tebe, nikad ne škodi razgovarati o tome ili snimiti fotografiju improvizirane večere koju je priredio kad si se vratila kući s posla. Pokazat ćeš mu da ga cijeniš i voljni si podijeliti svoje poštovanje i ljubav prema njemu sa svijetom.

Je li u redu uspoređivati staru vezu sa sadašnjom? Jer razlike su svakako prisutne

6. Stvarno slušanje

Žene znaju bolje od svih da slušanje nije samo pasivna aktivnost. To je akcija i potreban je napor. Ponekad se muškarcu u životu dogodi nešto važno, radi na nekom cilju ili je samo pod stresom zbog posla.  Kad sjednete, zadrži njegov kontakt očima i iskreno se uključi u razgovor o nečemu što mu je važno. Obavijestit ćeš ga da ti je stalo do toga o čemu priča.

7. Pošalji mu poruku kad si vani s prijateljicama

Svi znamo neke jako loše priče o dečkima koji su ludo ljubomorni ili ne dopuštaju svojoj djevojci da izlazi s prijateljima, posebno s drugim dečkima. Iako je bojazan razumljiva, muškarac bi trebao biti dovoljno siguran u svojoj vezi (i dovoljno vjerovati svojoj djevojci) da se ne brine svake sekunde kada je ona bez njega.

Možda vas zanima Žene bolje spavaju uz svog psa nego uz muža - potvrdilo je istraživanje, ne samo iskustvo Rubrika Life&style Life&style

Ako imaš muškarca koji je dovoljno zreo da ti kaže da se dobro zabaviš, pošalji mu nekoliko poruka tijekom noći samo da ga pozdraviš. Razveseliti ćeš ga i dati mu do znanja da i dalje razmišljaš o njemu i kad si vani.

8. Voli kada si mu privržena

Ne moraš ga javno zaskakivati, ali sitnice poput uzimanja za ruku dok hodate, grljenja u redu u samoposluzi ili primanje za ruke dok ulazite na zabavu učinit će da se osjeća blizu tebe i da si ponosna što si s njim.

Male stvari puno znače. Muškarcima je relativno lako udovoljiti. Kad to kažemo, to i mislimo. Ne trebamo puno da bismo ostali sretni, a zaista volimo raditi stvari za svoju "bolju polovicu". Veze su dvosmjerna ulica. Dobra vijest je da nisu potrebne velike romantične geste da bi se čovjeka usrećilo. Male sitnice izmamit će mu osmijeh.

Photo: Instagram@jhair_stylist

Komentari 0