Love&Sex

Što muškarci misle kad kažu za ženu da je seksi ili slatka, a što kad kažu da je lijepa?

  •  'Slatka', 'seksi' ili 'lijepa' - u muškom rječniku to i nije tako jednostavno i očito i moraš konačno shvatiti što koji kompliment znači 
  • Ponekad treba promisliti što je zapravo htio reći kad ti je uputio jedan od komplimenata
  • Ako ti muškarac kaže da si seksi, nemoj odmah misliti da ga zanima samo tvoje tijelo

Ako postoji '50 nijansi sive', zamisli koliko postoji nijansi muškog uma. I žene se ništa manje razlikuju jedna od druge. Neke ne vole kad im partner ponavlja da su seksi, druge žive samo za to da to čuju. Neke žene se odmah osjete bolje kad im frajer kaže da su slatke, pogotovo kad su zbog nečega tužne ili se baš ne osjećaju sjajno. Kad se žena osjeća sretno toliko da bi najradije plesala cijeli dan, voli da je frajer opiše kao seksi, a kad je okružena jako zgodnim, dotjeranim ženama, priželjkuje čuti da je lijepa. 

Koji od tih komplimenata najviše sama priželjkuješ? U kojim situacijama? Mijenja li se to prema okolnostima? I muškarci su jednako tako prevrtljivi i promjenjivi u raspoloženjima koliko i mi. Nemoj ih precjenjivati. Osim toga, to kako će nam komplimentirati se mijenja i s godinama. No, većina ne misli upravo ono što kaže i nisu svi muškarci isti. Ponekad treba promisliti što je zapravo htio reći kad ti je uputio jedan od ovih komplimenata.

 | Autor:

1. Slatka često znači obična, možda i nezanimljiva. Ili?

Što bi pomislila kad bi ti u nekom baru prišao muškarac kojeg ne poznaješ i odmah ti rekao da si seksi? Bez prethodnog kratkog razgovora, tvog osmijeha, samo s nekim pomalo jezivim cerekom? Postoje dvije najčešće reakcije na takav kompliment.

* Koji odurni tip! Nismo se ni upoznali i već bi me skidao! Možda bi bilo dobro da se maknem ili provjerim ima li policijski dosje, je li bio osuđivan za silovanje.

* Ovaj tip dosita ne poštuje žene! Kako se usuđuje tako prići ženi. Moram ga se riješiti.

Muškarac će te katkad nazvati slatkom kad te ne želi preplašiti. A to onda znači da je baš divno što te nazvao slatkom. Biti slatka odlična je stvar za svaku ženu. Vjerojatno je to samo uvod, pomislit će svaka pametna cura kad to čuje. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Što će muškarac prvo pogledati na tebi ako si ga zainteresirala? Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Moraš razumjeti skriveno značenje komplimenta 'seksi'

Neke žene pomislit će da je zapravo htio reći da se provokativno odijeva jer joj je rekao da je seksi (nakon što ju je upoznao, ne kao ulet u baru). Druga će pomisliti da govori samo o njezinom tijelu, a ostalo ga ne zanima. Malo bi trebale preispitati svoje poznavanje muškaraca i njihovog uma. Seksi može za frajera značiti puno više od oblina, tijela i dekoltea ili minice. Mnogi muškarci smatraju da se ženu koja ih gleda direktno u oči, koja je provokativna, ali zna da će joj to proći, može ukratko opisati kao seksi. To je za njih način kako žena sjedi, govori, kako se predstavlja svijetu.

Seksi je više od onoga što žene obično čuju. Seksi nije samo fizička kvaliteta, to je i unutarnji sklop. Seksi je ona žena koja posjeduje unutarnju snagu, koja može istovremeno odgajati djecu, raditi i zavoditi svojeg frajera. Ona poštuje sve oko sebe jer je iznad toga da nekoga ponižava samo zato da bi se sama osjećala bolje ili uspješnije. Seksi žena će zgromit svakog muškarca (a neće ga ubiti)!

Možda vas zanima Ovih 26 muškaraca otkriva: 'Ovo je najbolje što mi je neka žena napravila u krevetu' Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Ljepota nije samo površna, ima ona i dubinu

Postoje muškarci koji kažu za ženu da je lijepa samo ako žele s njom provesti ostatak života. Ljepota je za njih idealna kombinacija slatkog i seksi! 
To mnogi pravi muškarci razumiju. Muškarci koji vjeruju u ideale i mogućnost skladnog odnosa sa ženom ljepotom nazivaju unutarnju kvalitetu zbog koje su spremni ići na kraj svijeta i prevrnuti zbog nje nebo i zemlju. 

Photo: None

Komentari 0