Love&Sex
Spork: nosi seksualni položaj

Spork: evo što se sve krije iza ovog novog seksualnog položaja

  • Svatko tko traži novi, uzbudljivi seksualni položaj, trebao bi probati „spork“
  • Udoban je za žene, svježa avantura za muškarce
  • Otkrit ćemo ti o kakvom je to položaju riječ

Oni kojima su misionarski, pseći i jahaći položaji previše dosadni, mogu se okrenuti neobičnim seksualnim položajima. Na primjer, moguće su seksi škare ili kolica ili položaj slona iz Kama Sutre. Ali, prečesto vrlo brzo primijetiš sljedeće: za te seksualne položaje trebaju ti gumene kosti i/ili kondicija maratonca. Za sve kojima ove misli zvuče poznato: još uvijek imamo pokoji položaj u rukavu - koji je izvediv i u kojem se jednostavno osjećaš sjajno: na primjer, „spork“.

Kako funkcionira položaj spork?

U seksualnom položaju spork žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac penisom prodire u nju pod kutom od 90 stupnjeva (odozgo bi tijela izgledala kao da tvore križ). Žena može jednu nogu staviti muškarcu na rame ili je ostaviti ispod pazuha.

Preumorna si za seks? U ovom položaju će ti biti ugodno – i jako seksi!

via GIPHY

Muškarac se podupire jednom rukom (ili laktom/podlakticom), a drugom može stabilizirati podignutu nogu žene - ili stimulirati njen klitoris. Ako to ne učini, žena može sama udobno ispružiti ruku. Muškarac je u velikoj mjeri odgovoran za kretanje u ovom seksualnom položaju.

Zašto je ovaj položaj toliko popularan?

Za žene je spork prilično udoban i to zbog udobnog ležećeg položaja. Uzbudljiv je i stimulativan zbog kuta od 90 stupnjeva tijekom prodiranja. To dovodi do toga da penis klizi u rodnicu na prilično nepoznat način. „Poznati“ oblik penisa osjeća se „novo“ - i za žene i za muškarce.

Seksulni trend: ekoseksualnost Možda vas zanima Ekoseksualnost, što je pak to? Otkrivamo što se krije iza zelenog seksualnog trenda Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zašto se ovaj položaj naziva "“spork“?

Izraz „spork“ dolazi iz engleskog jezika i kombinacija je riječi „spoon“ (žlica) i „fork“" (vilica). Oblik žlice trebao bi predstavljati žensku zdjelicu, vilica njezine raširene noge (a možda i muški penis kao treći zub).

Photo: Shutterstock

Komentari 0