Love&Sex

Snažne žene nikada ne bi smjele raditi ove stvari zbog muškarca – ili bilo koga drugoga!

  • Lijepo je biti snažna žena – inteligentna, pametna, emotivna, samouvjerena – žena koja zna što želi
  • Međutim, ponekad se zaljubimo i onda kao da više ništa nije kao prije – odjednom smo spremne sve zaboraviti i napravit ćemo sve kako bismo nekome udovoljile
  • Budi svoja – i nikada nemoj napraviti sljedeće stvari zbog nekog lika – ili bilo koga drugoga!

Kad si u nekoga ludo zaljubljena ili kad se možda osjećaš nesigurno, ponekad je jednostavno postaviti tuđe želje i potrebe ispred svojih. Ali, ako se ne sabereš na vrijeme, možda ćeš izgubiti dio onoga tko si i što si. Drage dame, nikad ne činite sljedećih pet stvari za muškarca - ili za bilo koga!

1. Promijeniti svoj izgled.

Ako je tvoj dragi pristojno ljudsko biće, nikada te neće prisiliti da promijeniš način na koji izgledaš – samo kako bi izgledala baš onako kako on želi. Treba voljeti tebe zbog tebe i tebe cijelu. Ako ga tvoja težina, kosa ili stil doista smeta, očito nije s tobom iz pravih razloga. Sve tjelesne promjene koje napraviš trebaš napraviti samo zato što to ti želiš, a ne zbog nekog drugog.

via GIPHY

2. Ugušiti svoje strasti.

Apsolutno nitko ne bi smio ometati tvoje ciljeve. U krajnjoj liniji, to je tvoj život i nitko drugi neće požaliti što si iza sebe ostavila svoje snove – osim tebe. Odluka o prelasku na novi posao ili stavljanje neke ideje na čekanje može ti se u određenom trenutku činiti najboljom mogućom odlukom, ali budućnost nikad nije zajamčena. Tvoj partner bi to trebao znati te podržati tvoje napore, a ako je spreman krenuti s tobom u vožnju, to je samo bonus.

3. Čekati njegovo odobrenje.

Jaka žena igra po svojim pravilima i ne pita okolo za upute. Treba biti uporan i ići naprijed sa svojim vlastitim odlukama, a ne tražiti potvrdu od nekoga drugoga. Dosta si odrasla da znaš što je najbolje za tebe.

via GIPHY

4. Otkazati već postavljene planove.

Drugačije je odgoditi kada se pojavi nešto važno, ali problematično je kad napustiš ono što radiš samo da budeš s njim. Tvoji prijatelji i obitelj ne bi trebali biti po strani te da si ti s njima samo kad je on nedostupan.

5. Dopustiti mu da te promijeni.

Ne mijenjaj se ni za koga - osim za sebe. A ako se odlučiš za neke promjene, to bi trebala biti poboljšanja od kojih ćeš biti bolja. Moguće je da bi ga više zanimala ako bi napravila x, y i z, ali ne bi te iskreno volio zbog tebe. Nikada nemoj zaboraviti tko si!

via GIPHY
 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.


Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0