Love&Sex

Sexting - radiš li TO "po pravilima" emojija?

U svijetu Tindera, Grindra, inbox flerta, sexting je sve češće postao način komunikacije između partnera ili još češće potencijalnih seksualnih partnera

Nove tehnologije ili bolest modernog čovjeka došle su do te razine da ne možemo u miru jesti, spavati, niti se seksati bez mobitela. U moru dating servisa, virtualnog seksa, raznih seksi igrači koje se spajaju s aplikacijom na mobitelu, još uvijek je aktualan sexting. Ili sexual texting. Ili razgovor koji najčešće počinje s emojijem koji predstavlja palac gore...

 | Autor: YouTube YouTube

Čini se kako je virtualno dopisivanje uzelo toliko maha da ponekad čak i kada frendicama u poruku stavimo emoji patlidžana jer samo želimo kreativno pokazati što smo jele za ručak, ona će nas vjerojatno početi zadirkivati da nam je sinoćnji date stvarno dobro prošao... No, koliko god su pravila sextinga jasna (razgovor se treba zaštiti sigurnosnim kodom, ako se šalju gole slike, ne šalje se lice...), ponekad postoje i neupućeni u situaciju.

 | Autor: miss7 miss7 Osnove: Penis, stražnjica, vagina

Tri su osnovne skupine emoticona: breskva koja predstavlja stražnjicu, tortilja je oznaka za vaginu, dok je patlidžan oznaka za penis. Također, postoje osobe koje i lončić meda označuju kao ženski spolni organ (prilično logično, ali okej), pa je bitno da odmah ustanovite ti i partner: pričate li o proizvodnji meda  u Istri ili spajanju "vaših sokova".

 

Sexting najčešće počinje slanjem emojija koji su znak za "sve je u redu", nakon čega više-manje obje strane znaju u kojem smjeru ide razgovor.

 | Autor: miss7 miss7 Način, hm... fingeringa...

Poziv na seks najčešće sadrži emojije koji predstavljaju krevet, kauč ili neko drugo mjesto koje je uvriježeno za seks. Za vrijeme ljetnih mjeseci, naći će se i poneki emoticon valova, jer – seks u moru (naravno da si znala...).

Možda vas zanima Figging: Čudan način na koji parovi začinjavaju seks igru Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kod sextinga je bitno zadržati smisao za humor, ali i uključiti sve (perverzne) moždane vijuge. Isto tako, pošto ne možemo znati uvijek tko što misli, slobodno pitaj osobu s kojom se dopisuješ. Bolje nego živjeti u neznanju, a i seksi razgovor bi mogao otići u drugom smjeru...

 | Autor: miss7 miss7 Sreća zbog svega što će se dogoditi. I, isto sreća, ali malo manje entuzijastično

Također, u seksi razgovorima najčešće niti nema krivog odgovora (osim ako ne želiš ispasti kao Kate Hudson u filmu "Kako se riješiti frajera u 10 dana i nazvati njegov penis - princezom), sve ono što se nikad ne bi usudila reći na glas, u WhatsApp razgovorima zvuči puno manje dramatično.

Također, ako se nađete na različitim valnim duljinama i shvatite kako nema smisla nastaviti dopisivanje putem emoticona, jednostavno prijeđite na riječi. Ako se pokaže da partner "odbija suradnju", najbolje isprike dolaze u obliku emojija koji se crvene.Bolje to nego neka jeziva kreatura psića koja je pop up i vrišti I`m sorry. Nije slatko, jezivo je.

Možda vas zanima „Rainbow kiss“ – seksualna perverzijica koja nije za svaki želudac Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dakle, da zaključimo ovu mini lekciju iz sextinga: potrudi se zabaviti, objasni svom sexting partneru ako mu nešto nije jasno, te na kraju odradi seksi dopisivanje samo s osobom koje isto tako želi voditi sexting razgovor.

 | Autor: miss7 miss7 Jednorog - za 3some ili za - biseksualce

Suglasnost je kao i u životu, bitna i u ovakvoj vrsti komunikacije. Jer na kraju krajeva, nitko ne želi dobiti patlidžan koji nije tražio...

 

Photo: promo

Komentari 0