Love&Sex

„Rainbow kiss“ – seksualna perverzijica koja nije za svaki želudac

„Rainbow kiss“, poljubac duge – zvuči poput ružičaste šećerne vate i nježnog šaputanja na jastuku. Međutim, ovaj „osobiti“ oblik poljupca nije baš toliko ružičast…

Zapravo, koga god ne oduševljavaju sve tjelesne tekućine i izlučevine – bez iznimke – ovaj način poljupca neće ga, odnosno je, ni najmanje oduševiti. Naime, kod „rainbow poljupca“ radi se o tome da se sakupi što ih je moguće više i, hm…pomiješa. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kako se izvodi „rainbow kiss“

Kao prvo, za „dugin poljubac“ partnerica mora imati menstruaciju. Prije poljupca partneri zauzmu položaj 69 u toj poziciji, za vrijeme kunilingusa on sakuplja krv od mjesečnice u svoja usta, dok žena – nakon njegovog orgazma – zadrži spermu u svojim ustima. Potom dolazi do takozvanog „rainbow poljupca“, odnosno partneri pomiješaju tekućine u ustima. Nije baš za svaki želudac, zar ne? 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tepleessee

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.