Love&Sex

Seks stanje nacije: Rezultati naše ankete su tu i otkrivaju detalje iz seksualnog života Hrvatica

Više od 17 tisuća ljudi dopustilo nam je da zavirimo u njihove krevete, fantazije i najdublju intimu u našoj #letstalkaboutsex anketi by miss7 & LELO - zahvaljujući vama sada znamo puno više o zadovoljstvu Hrvatica svojim seksualnim životom, ženskom orgazmu, otvorenosti prema masturbaciji te eksperimentima i još o puno zanimljivih seks detalja - o kojima se (pre)rijetko priča

miss7, multimedijski lifetstyle brend koji voli rušiti tabue, ali više od svega osnaživati žene, sa svojim partnerom LELO-om je proveo veliku anketu u kojoj je sudjelovalo nevjerojatnih 17.011 ispitanika koji se nisu ustručavali progovoriti o svojoj najdubljoj intimi. A to je zaista važno jer većina nas nije naučila kako razgovarati o svojim seksualnim iskustvima - no stvar je u tome da kad se ne razgovara o žudnjama, dvojbama, strahovima, kad je seks tabu i nešto što se ne smije spomenuti, teško je znati što je prava istina. 

Zahvaljujući svima koji su ispunili anketu, sada znamo puno više o zadovoljstvu Hrvatica svojim seksualnim životom, njihovim omiljenim fantazijama i fetišima, o postizanju ženskog orgazma i otvorenosti prema eksperimentima, analnom i oralnom seksu i masturbaciji. E, da, između ostaloga, doznali smo i je li Hrvaticama veličina važna :). 
Sada šalu na stranu, miss7 će rezultate ove ankete iskoristiti da ti donosi još bolje teme o seksu i ženskoj seksualnosti, a tebi će sigurno biti zanimljivo baciti pogled na rezultate naše ankete koji su ovdje. 

Narednih dana ćemo također donositi tekstove u kojima će se analizirati rezultati ankete, ali i komentare te stručne savjete cijenjene ginekologinje i seksologinje, dr. Martine Jerbić-Cecelja. Jer, stvarno je vrijeme da porazgovaramo. O seksu. #letstalkaboutsex

Do tada, za sve vas nezasitnice, pripremili smo sex kockice. Protresite mobitel i uživajte u vrućoj predigri! ;)) Igraj!

via GIPHY

Photo: None

Komentari 0