Love&Sex

Seks kao trening: 3 položaja koja troše brdo kalorija

Ako ti treba dodatni razlog da s najdražim provedeš nekoliko vrućih sati tjedno, evo jedan jaaako dobar: kod ova tri seks-položaja izgorjet ćeš više kalorija nego kod sporta

Odlučila si ići u teretanu kako bi održavala liniju? I to VEĆ od sutra? Ali, taj „sutra“ nikako da dođe – i stalno odgađaš odlazak na trening? Smiri se, postoji rješenje – po koje nećeš trebati ići u fitness studio. Naime, kod kuće, u intimi spavaće sobe, s najdražim možeš fino „trenirati“ – a seks u ova tri položaja skurit će ti brdo kalorija i dobro će te razgibati: 

1. Čarobna svijeća 

U ovom položaju legneš na leđa te raširiš i podigneš noge u zrak. On klekne ispred tebe i povuče te prema sebi tako da su tvoje potkoljenice s lijeve i desne strane njegovih ušiju na njegovim ramenima – kao da si u položaju svijeće. U tom položaju ti intenzivno rade trbušni mišići te mišići stražnjice. Osim što ćeš skuriti puno kalorija, u ovom položaju možeš doživjeti snažan orgazam. 

Možda vas zanima Otkrij jeste li kompatibilni u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Jahaći položaj 

Stari dobri jahaći položaj (ili „ona gore“), u kojem on leži na leđima, a ti sjediš na njemu, također će ti poboljšati kondiciju. U tom položaju možeš gledati prema njemu ili mu okrenuti leđa (tako će biti još intenzivnije). Osim što će se partner veseliti što si preuzela kontrolu, tvoja stražnjica, trbuh i leđa bit će ti zahvalni. 

3. Malo drugačiji misionarski položaj 

Ovaj je položaj idealan za tebe ako ne želiš preuzeti aktivno vodstvo. Možeš uživati te ujedno trenirati mišiće stražnjice. A izvodi se ovako: legnete oboje u misionarski položaj, potom podigneš noge i pritišćeš zdjelicom prema gore. Ovaj je položaj osobito dobar za stimulaciju G-točke. 

 

Što kažeš na ovu win-win situaciju? A kad si već tu, molimo te da ispuniš našu #letstalkaboutsex anketu, ne traje dugo i prilično je zabavna:)

 | Autor:

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0