Love&Sex

S kojim tipom žene će te prevariti – prema njegovom horoskopskom znaku

  • Ne kažemo da će te prevariti, ali hipotetički...
  • Zvijezde otkrivaju kakav bi tip žene to bio
  • Lav, recimo, traži ženu drugačiju od sebe, dok škorpion traga isključivo za dobrim seksom, makar bio i na smo jednu noć 

OK, odmah da razjasnimo – ne mislimo da će te tvoj dragi ikada prevariti. Ali, ako ikada do toga dođe, zvijezde će sigurno imati utjecaja… Ako će te tvoj partner ikada prevariti, onda će to biti s ovim tipom žene – barem tako kažu zvijezde, odnosno otkriva njegov horoskopski znak. 

Vodenjak

Vodenjaku je važno imati partnericu koja ga prihvaća onakvog kakav jest te se ne mora mijenjati zbog nje. Ako nema taj osjećaj, neće te odmah ostaviti – radije će se odlučiti na aferu. U drugoj ženi traži emocionalnu potvrdu osobe koja mu daje osjećaj da je savršen. 

Ribe 

Muškarci rođeni u znaku ribe imaju točnu ideju kako treba izgledati savršena veza. Ako savršena slika postane mutna, muškarac u znaku ribe postaje sklon preljubu. Tražit će ženu koja je njegov ženski pandan. 

Bik

Muškarcu rođenom u znaku bika izuzetno je važno da ima duboku i emocionalnu vezu sa svojim prijateljicama i partnericom. Ako je izgubi, brzo si počne tražiti novu ženu s kojom se može upustiti u tu vezu. Umjesto seksa za jednu noć nastat će afera sa ženom koja je u potrazi za istom emocionalnom vezom. 

Možda vas zanima Znaš li za egipatski horoskop i njegova božanstva – i što tvoj znak otkriva o tebi? Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Međusobno poštovanje i oduševljenje je muškarcima rođenima u znaku blizanaca najviši prioritet. On od svoje partnerice očekuje stalni trud kako bi se to održalo. Ako dobije osjećaj da oduševljenje prestaje, potražit će potvrdu negdje drugdje. Vjerojatno kod neke žene koja će mu stalno govoriti da je super. 

Lav 

Muškarac rođen u znaku lava treba ženu na svojoj strani koja ima neke druge kvalitete – kako bi se oboje optimalno nadopunjavali. Želi si ženu koja ga stalno iznenađuje te promatra svijet drugačijim očima. U dugačkoj vezi se to vremenom izgubi, zbog čega će on potražiti to negdje drugdje – ženu koja je spontana i željna pustolovina te ga stalno nasmijava. 

Djevica 

Prije nego muškarac rođen u znaku djevice učini vezu službenom, sve treba savršeno odgovarati. Onda će on ostati svojoj partnerici vjeran. Međutim, s godinama će mu veza dosaditi i moguće je da potražiti aferu – sa ženom koja je slična njegovoj partnerici. Neku koja ga sluša, koja ga zabavlja i s kojom može doživjeti razne seksualne pustolovine. 

Škorpion 

Za muškarca rođenog u znaku škorpiona je dobar seks glavni preduvjet za vezu. Ako u krevetu nešto ne ide kako treba, on će potražiti nove pustolovine. Pri tome ne mari za osjećaje pa je to često seks za jednu noć. 

Rak 

Da bi rak prevario partnericu, mora se dogoditi puno toga – jer je vjeran i trudi se održati vezu. Ako dođe do toga, potražit će aferu koja mu ne daje tek seksualno zadovoljstvo, nego i duhovno i emotivno. 

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku ovna su rođeni lovci kojima čak i u društvu partnera pogled bježi na privlačne pripadnice suprotnog spola; to je jednostavno jače od njih. Kad vidi nekoga tko mu je privlačan, ovan ima poriv da ga osvoji i zavede. Premda je često riječ o flertu i bezazlenom zavođenju – ako dođe do situacije da prevari, ovan će to i napraviti. On traži ženu kojoj osjećaji nisu bitni – tek puka tjelesna strast (takav je i on sam). 

Jarac 

Muškarci rođeni u znaku ovna su prototip konzervativnog muškarca, idealnog supruga i oca – ali i muškarca koji ima ljubavnicu za koju njegova zakonita nikada neće saznati. To je jedini preduvjet da jarac napravi preljub ili ima aferu: potpuna tajnost! I saznanje da nikada neće napustiti svoju obitelj. 

Vaga 

Muškarci rođeni u znaku vage skloni su flertu. Moraju se stalno osjećati privlačnima i voljenima, pa ukoliko pomisli da ga partnerica zanemaruje, bit će sklon švrljanju. Pomalo su i naivni pa ih je lako zavesti davanjem komplimenata na račun njihovog izgleda. Također nemaju volje rješavati eventualne probleme – radije pobjegnu od njih i potraže utjehu u tuđem zagrljaju. 

Strijelac 

Strijelci su izrazito slobodna duha i nadasve vole slobodu. Teško im se vezati za nekoga, a kad se i vežu, četo su zaljubljeni u više žena istovremeno. Kad su u vezi, važno je da im partnerica bude zanimljiva i da njihov odnos nikad ne zapadne u rutinu. Upustit će se u prevaru ako je njegova veza postala dosadna. Kod njega vrijedi pravilo - daleko od očiju, daleko od srca. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka posebno uživaju gledajući realityije. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0