Love&Sex

Ribice? Zečiću? Izgleda da parovi koji si tepaju imaju čvršću vezu

Hm, je li to slatko ili je naporno ili čak iritantno sladunjavo? Štogod mislile o tome, jedno istraživanje nedavno je pokazalo da parovi koji si slatko tepaju imaju snažniju i bolju vezu

Postoje dva tipa parova na ovom svijetu: oni koji vole tepanje i „slatke“ nadimke i koriste ih kako bi pokazali svoju privrženost jedno drugome u svakoj prilici, te oni koji kojima se okreće želudac kad im netko kaže „ljubice moja“ ili „žabice“.  Međutim, kako se ispostavilo, postoji prilično dobar razlog da tepanje dodaš u svoj vokabular: tepanje zapravo ukazuje na to da ti i tvoj partner imate jaku vezu.

via GIPHY

Jedan internetski portal  ispitao je više od 1000 osoba u dobi između 20 i 71 godine. Otkrili su da nevjerojatnih 87 posto Amerikanaca naziva partnericu raznim „slatkim nazivima“, a 16 posto ih je zadovoljnije vezom zbog toga. Najpopularniji izbor su bili "slatkica", "princeza" i "medena", dok su "komad", "tatko" i "tatice" bili najmanje povoljni izbori.

Možda vas zanima 3 tipa parova čija će veza najdulje trajati (i 2 čija neće) Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pa kako to točno funkcionira, pitaš se?

Hm, izgleda da tepanje potiče osjećaj intimnosti te potiče vašu emocionalnu povezanost. "Pod pravim okolnostima, to može biti znak da ste se dovoljno ugodno družili kako biste razvili jezik ljubavi."

via GIPHY

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0