Love&Sex

Prvoaprilska šala je loše završila kad je dečku, da ga nasamari, predložila swinganje

  • Brazilski model Cris Galêra željela se našaliti s dečkom za prvi april, no šala joj nije pošla po planu
  • Dosjetila se i predložila mu da postanu swingeri. Ne znamo kakvu je reakciju očekivala, ali... nije bila sretna
  • Cris kaže kako se šala pokazala kao “test”. Koji njezin dragi nije prošao

Playboyev model Cris (33) rekla je svojem dečku da želi da postanu swingeri, kao prvotravanjsku šalu, no njezin “test” nije dobro prošao, a par je na kraju raskinuo vezu.

Cris je u danu kad natojimo nasamariti druge i nasmijati se na tuđi račun poželjela “testirati” svog dečka, s kojim je bila u vezi više od godinu dana. Rekla mu je kako bi željela posjetiti neki klub za swinganje, iako joj to zapravo nije bila želja. Cris kaže da unatoč tome što je “znao da se njoj to ne sviđa”, njen dečko je rekao kako mu se ideja sviđa i da ne bi volio ništa više od toga. Za njega bio je to, izgleda, vrh, ispunjenje snova, najbolje što je mogla predložiti.

Možda vas zanima Učiteljica dala otkaz i postala instruktorica seksa: "Moj muž nema ništa protiv da se seksam s drugima" Rubrika Love&Sex Love&Sex

“Mislila sam da će prvi april biti prilika da shvatim što on misli o tome, jer zna da se to meni ne sviđa”, objasnila je Cris.
Rekla je kako je dečku poslala poruku u kojoj mu je poručila kako će rezervirati posjet mjestu za swinganje preko vikenda.
“Euforično je odgovorio da je to sve što želi, a ja sam se razočarala”, priznala je Cris.

Zbog ovoga je odlučila i prekinuti vezu. “Bio je tužan kad sam mu rekla da je sve laž”, kaže Cris. “Nikad ne bih posjetila takvo mjesto”, dodala je Cris. 

Model i Playboyeva zečica koju na Instagramu prati više od 206 tisuća ljudi, već se jednom našla u središtu pozornosti kad je ranije ove godine izjavila kako je “prezgodna za vezu” te da su muškarci zastrašeni njenom ljepotom.

Možda vas zanima Ida Prester od nepoznatog je muškarca dobila ponudu za swinganje pa se pohvalila Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @cristianegaleraoficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • manfred

    Ona bi to i htjela haha nije samo1 aprilili