Love&Sex 19. srpnja 2020.

Postoji jako dobar razlog zašto bi trebalo voditi ljubav svakog ponedjeljka. Da, svakog ponedjeljka

Shutterstock.
  • Hm, ponedjeljak i nešto lijepo – poput seksa – ne idu uglavnom u istu rečenicu
  • Premda je početak tjedna obično 'neseksi', dobar jutarnji seks sve može promijeniti
  • Pogledaj zašto bismo svaki ponedjeljak trebale voditi ljubav

Ustajanje, posao i druge obaveze koje dolaze s odrastanjem: u ponedjeljak je sve još dvostruko strašnije. Barem takav imidž ima nejneomiljeniji dan u tjednu (koji taj naziv često nosi s pravom).

To je dovoljan razlog da početak tjedna ubuduće započnemo malo drugačije – i ne, ne govorimo o jutarnjoj rutini s jogom i zobenom kašom (oboje se inače preporučuje i dobro je), nego o seksu!

Možda vas zanima... Seksualne maštarije muškaraca: ove stvari pomute mu razum za vrijeme seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako rutine podižu naše raspoloženje

Uplanirati ponedjeljak kao fiksni seks-dan u svoju ljubavnu rutinu nije loša ideja – pazi: fiksne dnevne rutine daju nam sigurnost te se zbog njih osjećamo opuštenije i bolje. A ako nam to nije potrebno u 2020. godini, kada onda?

Rutina nam je nedostajala u proteklih nekoliko mjeseci zbog prisilne karantene i raznih drugih ograničenja. Dakle, vrijeme je za malo više opuštenosti u svakodnevici. A ako je nova rutina još povezana sa seksom, onda nam sigurno ne može štetiti. Čak 45 posto seksualno aktivnih ljudi je u jednoj nedavno provedenoj anketi priznalo da su uplanirali seks u svoju svakodnevicu. Za to postoji poseban razlog: parovi s fiksnim seksualnim rasporedom imaju ispunjeniju vezu i sretniji su.

Možda vas zanima... Znaš li što to znači ako tvoje stidne usne nateknu nakon seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0