Love&Sex
Seksualni položaj puža

Položaj puža: ovaj seksualni položaj izluđuje žene i vodi ih ka snažnom vrhuncu

  • Željela bi malo pojačati vatru među plahtama? 
  • Jesi li ikada čula za položaj puža?
  • Evo zašto bi ga svakako trebala isprobati

Seksualni život uvijek je dobro začiniti, a nakon što nam strast nove veze popusti i počnemo upadati u kolotečinu, to je čak i potrebno. Možemo to učiniti vodeći ljubav na novim mjestima, igrajući razne uloge, zabavnim seksualnim igračkama,od kojih mnoge možemo pronaći i u svakodnevnim predmetima kod kuće. Položaj puža ti ništa ne govori? Otkrit ćemo ti kako funkcionira ovaj seksualni položaj, poznat i kao „bečka kamenica“, te zašto će vrlo vjerojatno postati jedan od tvojih novih omiljenih položaja.

Koji je najbolji seksualni položaj za tebe, prema tvom horoskopskom znaku?

via GIPHY

Ovako funkcionira položaj puža

Početna pozicija za položaj puža je misionarski položaj: dakle, žena leži na leđima, a muškarac se nagne iznad nje. Razlika je, međutim, u tome što žena privlači noge prema prsima, a stopala naslanja na partnerova ramena. Dok se ona rukama podupire s desne i lijeve strane svog gornjeg dijela tijela, on polako ulazi u nju.

Prednost položaja puža je da žena u ovom položaju može duboko primiti muški ud. Na taj se način osobito dobro stimulira G-točka, što može dovesti do prave osjetilne eksplozije. A duboka penetracija znači i intenzivnu stimulaciju za muškarca, tako da u položaju puža oba partnera dolaze na svoje.

Možda vas zanima Jesi li ikada čula za seksualni položaj zvan savijača od jabuka, a idealan je za zimski seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0