Love&Sex

Položaj morske školjke – izluđuje parove te osigurava orgazme od kojih ćeš se raspametiti

  • Ako tražiš načine kako začiniti stvari u spavaćoj sobi – novi položaj idealan je za to 
  • Poza "morska školjka" obećava više slobode za stimulaciju klitorisa, a neće zaboravljena biti ni G-točka
  • Definitivno se isplati iskušati – jednostavan je, a donosi mnogo, mnogo zadovoljstva za oba partnera 

Nije uvijek jednostavno imati vruć i zadovoljavajući seksualni život – osobito u današnje stresno i ubrzano vrijeme. Umor, brige, nedostatak vremena i energije tek su neki razlozi za monotoniju među plahtama. Međutim – sve je to uz malo volje i mašte vrlo brzo „izlječivo“. Potrebno je tek malo motivacije da se opet upali plamen u spavaćoj sobi – a ima li bolje motivacije od isprobavanja novih seksualnih položaja? Otkrivamo jedan za kojeg stručnjaci tvrde da „izluđuje parove od sladostrašća, obećava stimulaciju G-točke te završava gromoglasnim orgazmom“ – položaj morske školjke. 

Možda vas zanima Položaj 68 vrlo je sličan položaju 69 – ali jedna osoba više uživa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako se izvodi položaj morske školjke?

Kako bi uspješno svladala ovaj položaj, prvo moraš leći na leđa te se osloniti na laktove i podići noge što više možeš. U idealnom slučaju bi ti noge trebale biti kod ušiju, ali pripazi da ih saviješ samo onoliko koliko ti je ugodno. Tvoj partner tada legne iznad tebe, osloni se na svoje ruke te ulazi u tebe.

Zašto je ovaj položaj dobar? Naime, ruke su ti slobodne za stimulaciju klitorisa. Ako želiš ovaj položaj učiniti još više vrućim, onda neka neka on „vozi visoko“ - trljajući stidnu kost o klitoris ili „vozi nisko“ - izravno stimulirajući G-točku vrhom penisa. Ako želiš, možeš potpunosti leći na leđa, a ruke ti mogu lutati kako bi dodala još malo više uzbuđenja...

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0