Love&Sex 13363 prikaza 15. svibnja 2019.

Pet najvećih pogrešaka u seksu koje znaju odbiti muškarca

shutterstock.

  • Sigurno nisi ni svjesna da neke od ovih stvari koje radiš loše utječu na tvoj seksualni život
  • Ne treba ti šampanjac, satenska posteljina niti seksi rublje da bi imala odličan seks
  • Donosimo ti pet stvari koje trebaš izbjegavati prilikom seksa, kako bi i ti i partner bili zadovoljniji 

Tvoj seks više nije uzbudljiv pa kriviš partnera za to? Ni sama nisi svjesna da zapravo krivac možeš biti i ti i da zbog nekih stvari koje možda radiš odbacuješ njega od sebe. O tome stalno razgovaraš s najboljom prijateljicom jer ti je neugodno voditi razgovor s njim o vašem seksu, no, to je pogrešno. Umjesto da se žališ prijateljici kako nisi doživjela orgazam ili kako on nije svršio, popričaj malo s njim o tome, možda dođete do zanimljivih otkrića. No, što, osim šutnje, može loše utjecati na vaš seksualni život?

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

1. Misliš da je njegov orgazam odraz tvoje seksualne moći

Vjerojatno ti se dogodilo da poslije seksa tvoj muškarac nije svršio ili nije bio jednako uzbuđen. No, nema veće pogreške nego da budeš ljuta i da razmišljaš o tome. Dakle, umjesto da se uvrijediš - budi znatiželjna, budi ljubazna, a najviše od svega budi strpljiva. Samo na taj način vidjet ćeš da li ti i tvoj partner možete zajedno otkriti put do više užitka i - orgazma.

2. Sram te pričati o seksu s partnerom

Smiješno, ali istinito: ljudima se nije problem seksati, ali im je problem pričati o seksu.  Mnoge žene često se srame svojih seksualnih želja i potreba pa to prešućuju svom partneru. Radije to ispričaju najboljoj prijateljici jer imaju potrebu negdje to izbaciti, ali to nije dobar put. Ako ti i tvoj partner nemate dobru komunikaciju, vaš seks je dosadan, monoton i ne zadovoljava ni tebe ni njega.

Možda vas zanima... Neće te se zasititi! 5 rituala parova koji se jako puno seksaju, čak i ako su desetljećima zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Nikad ga ne gledaš u oči

Gledanje u oči ponekad je prilično neugodna stvar, međutim, ono može pomoći produbiti seksualnu vezu. Kada se gledate u oči pojačava se osjećaj povezanosti, ali i priznaje ranjivost. 

4. Držiš se stalno istih poza

Tvoj seks s bilo kojim partnerom uvijek je isti. Ne mijenja se zato što ti imaš svoju najdražu pozu i ne dopuštaš mu da je promijenite. Ali, tvoj muškarac vjerojatno drugačije razmišlja. Avanture, istraživanja i iznenađenja uvijek čine seks uzbudljivijim, ako se opustiš i predaš, sigurni smo da će i tebi biti. Zato, umjesto da se držiš istog, predloži mu neku novu pozu ili novo mjesto. Kreni s malim koracima, primjerice, jutarnji seks ispod tuša ili onaj na kuhinjskom stolu mogu djelovati prilično stimulativno. 

Možda vas zanima... Nije fotka za Instagram, ali i u seksu postoji poza u kojoj izgledaš najbolje Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Shvaćaš odbijanje seksa kao odbijanje tebe

Tvoj partner niej raspoložen, a tebi je baš do seksa. On te odbija, a ti se osjećaš okrutno odbačenom i ne shvaćaš ga - no, trebala bi. On, naime, ne razmišlja na način da te uopće ne želi, nego samo da te želi kasnije. Zamisli da te netko poziva da idete jesti kad nikako nisi gladna i kad odbiješ, ta osoba se naljuti, histerizira i plače. E, tako je i u ovom slučaju. Nemoj uvijek odmah skakati na sve i pokušaj ne uzimati sve jako osobno.

 

Komentari 0