Love&Sex
Seks kakav bi svatko trebao isprobati

Ovo su vrste seksa kakve bi apsolutno svatko barem jednom trebao doživjeti u životu

  • Odavno je poznato, priznali to ili ne, da je seks krucijalno bitan za održavanje zdrave i uspješne veze
  • Zadnje vrijeme priča se i o brojnim zdravstvenim blagodatima seksualne igre
  • Kako god, seks je jedna od najvažnijih sporednih stvari na svijetu 

Postoje brojne varijante i varijacije seksa te je lista gotovo pa beskrajna. S druge strane, postoje i neki „klasici“, varijante seksa koje bi svakako svi trebali iskusiti. Barem jednom, a možda i češće…

Brzi seks ili „seks na brzaka“

Gosti dolaze za petnaestak minuta. Hrana je spremna. Stol je postavljen. Možda trebaš još jednom prebrisati čaše za vino. A možda bi se mogla i poseksati. Seks za koji se ne moraš skidati, nekompliciran je, ali istovremeno i precizan te sažet. Šteta što se najčešće odlučujemo za vinske čaše. Budući da vjerujemo da seksualni zalogaj ionako nema nutritivnu vrijednost, brza hrana je obično podcijenjena. 

Nažalost, nikada ne možemo saznati koliko se toga može dogoditi u samo pet minuta: puno pomaže ako se opustiš da možeš bez problema pristupiti poslu. Prema istraživanju, suprotno glasinama koje govore drugačije, ženama često treba samo nekoliko minuta za orgazam. I još jedan argument da se seks na brzaka uvrsti kao stalni član erotskog orkestra: s njim si u strastvenom kontaktu čak i u stresnim trenucima. 

Možda vas zanima Ryan Reynolds otkrio sočne pikanterije iz bračnog života s Blake: "Evo kakav je naš seksualni život" Rubrika Stars Stars

Naime, brzi seks oslobađa dobru količinu hormona oksitocina, koji stvara osjećaj bliskosti i intimnosti. Najviše od svega budi apetit za nastavak. Kad gosti odu...

via GIPHY

Tajni seks

Za ovakvu vrstu seksa moraš se pridržavati dogovora koji zapravo pripada različitim planetima: jako se zagrijati i još uvijek biti u mogućnosti ostati vrlo tih, predati se i istovremeno imati okolinu na svom radaru. Na primjer, zato što potomci ne bi trebali ništa primijetiti. Ili susjedi. 

Nije uvijek lako. Ali, seks voli takvu tajnovitost, voli se i igrati skrivača, jer je to pomalo kao da radiš nešto zabranjeno, nepristojno. „Pssst, nitko ne smije znati“, može razveseliti uključene. Ovakav je seks također veliki kompliment. Govori partneru: „Želim te, čak i pod teškim uvjetima.“ Stoga ne samo da pokazuje mladim roditeljima što su sve spremni učiniti da ne dođe do razdoblja „bez seksa“. 

Koliko dugo bi  trebao trajati oralni seks? Možda vas zanima Tko je znao da oralni seks ima tolerirano vrijeme trajanja? I ono se jako razlikuje kod muškaraca i žena... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dogovoreni seks

Ništa nije tako opuštajuće kao poznato, pouzdano. Po mogućnosti u fiksnom terminu. Na primjer, svake nedjelje. To daje emocionalnu sigurnost, kažu psiholozi. Rutina garantira opušteni orgazam. 

Možda nekome još uvijek zvuči tako kao da je ovaj seks dosadan, ali to nije istina. Bez ovih čvrsto rezerviranih sati vjerojatno ne bismo uopće imali seks u određenim fazama života, jer smo previše pod stresom da bismo se najbolje ponašali u krevetu. Bez lošeg seksa čovjek ne bi cijenio dobar seks. 

via GIPHY

Seks za vrijeme ljutnje i svađe

Navodno ima parova koji se vraćaju u krevet tek kad se pomire nakon svađe. Ali, je li to doista dobra stvar? Jesu li potpuni sklad i duboko razumijevanje preduvjeti za dobar seks? Zapravo, ponekad bismo trebali biti zahvalni na gnjevu i svađi. Osobito u dugotrajnoj vezi, kada libido rado pada, jer sve teče tako lijepo, mlako i gotovo u bratskom skladu. 

Terapeuti za parove slažu se da je neobuzdanoj požudi i želji s vremena na vrijeme potrebna i neobičnost. A kad bi to moglo bolje nego nakon svađe? Ne, ne morate se pomiriti prije seksa, to možete učiniti puno bolje tijekom seksa - i tako radosno uživati u bijesu, a nakon toga ćete i tako biti previše iscrpljeni kako biste se ljutili. 

Seks rekordi Možda vas zanima Postoje svjetski rekordi i u seksu, a ovo je 8 možda i najapsurdnijih Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • manfred

    Brzi sex najbolji