Love&Sex
Žene od darivetelja sperme traže dvije iznenađujuće osobine

Ovo su najbolje dvije osobine koje žene žele kod svog darivatelja sperme, pokazalo je istraživanje

  • Visok, tamnokos i zgodan, karakteristike su koje su djevojke obično tražile u potencijalnom partneru 
  • Sanjale su tamnokosog princa na bijelom konju koji bi im osvojio srce
  • Međutim, kao odrasle žene ipak od muškaraca traže neke druge kvalitete na svom popisu želja

Poznato je da su visoki muškarci osvojili genetski jackpot jer su istraživanja pokazala da zarađuju više novca, sretniji su, zdraviji i imaju veće šanse zadržati svoje kognitivne sposobnosti s godinama, osobito u usporedbi s nižim muškarcima.

Ali, visok te tamnokos i nisu baš najpoželjnije sklonosti kada je u pitanju donator sperme, pokazalo je istraživanje.

Prve dvije osobine koje žene žele kod svojih darivatelja sperme su mlađa dob i visoko obrazovanje.

Istraživanje pod nazivom „Što žene žele od svog donatora sperme“, objavljeno u časopisu Economics and Human Biology, otkrilo je da su klijentice pri odabiru davatelja sperme bile više zainteresirane za obrazovane, mlade donatore.

Znanstvenici su napisali: „Otkrili smo da žene žele mlađe donatore i one koji imaju više formalno obrazovanje, u usporedbi s onima bez akademskih kvalifikacija“. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Znanstvenici sa Sveučilišta Queensland University of Australia analizirali su kako je 1.546 žena donijelo odluke o izboru davatelja sperme u vremenskom razdoblju od 2006. do 2020. u privatnoj australskoj ustanovi za potpomognuto reproduktivno zdravlje.
Utvrdili su da su najvažniji čimbenici u izboru spermija dob i stupanj obrazovanja davatelja.

„Mnoge žene imaju više slobode nego ikada prije što se tiče izbora tko će im biti potomci, a otkrili smo da se mlađi i obrazovaniji darivatelji sperme mnogo brže biraju“, rekao je koautor studije Stephen Whyte.

Možda vas zanima Muškarci koji imaju puniju partnericu su sretniji, tvrdi istraživanje. Evo i argumenata Rubrika Love&Sex Love&Sex

„U većini razvijenih zemalja, žene s problemima plodnosti, slobodne žene i lezbijke sada imaju slobodan pristup spermi iz banaka sperme i ustanova za reproduktivno zdravlje radi oplodnje. Žene teoretski više nisu vezane ograničenjima blizine, društvene klase, kulture ili rase pri odabiru muškarca s kojim će se pariti“, rekao je Whyte.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

S toliko mnogo izbora dostupnih klijentima banke sperme, zanimljivo je da oni odabiru dob i obrazovanje umjesto dobrog izgleda.

Istraživanje iznosi činjenicu da žene tradicionalno privlače stariji muškarci, a ne mlađi, a istraživanje sugerira da sklonost moderne žene da njihovi davatelji sperme budu mladi može biti odraz njihove evolucijske sklonosti sparivanju s muškarcima koji imaju sposobnost i volju osigurati sredstva.

Nitko je ne želi zaposliti jer je previše zgodna: "Muškarci tijekom intervjua sa mnom postanu nervozni i znojni" Možda vas zanima Kaže da ju nitko ne želi zaposliti jer je previše zgodna: "Muškarci tijekom intervjua postanu nervozni i znojni" Rubrika Life&style Life&style

„Žene su uvijek imale veći teret u reprodukciji od muškaraca i zbog toga su razvile sklonosti prema muškarcima sa sposobnošću i spremnošću da osiguraju resurse“, rekao je Whyte. „Višu razinu obrazovanja kod muškaraca žene smatraju sposobnošću za pribavljanje resursa.“ 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan.
  • pillforabortion

    Safe & FDA approved products with affordable price are available at our online pharmacy store. You can Buy online mifepristone and misoprostol kit to do safe abortion at home. URL: <b><a href="https://www.pillforabortion.com/product/buy-mifepristone-and-misoprostol-kit-online">https://www.pillforabortion.com/product/buy-mifepristone-and-misoprostol-kit-online</a></b> Contact: (720) 924-8671 Official Mail ID: info@pillforabortion.com Address: ... prikaži još!
  • manfred

    Visok i pametan