Love&Sex

Ovih 8 vrsta seksa poznato je svakom u dugoj vezi

Tko dulje vrijeme živi u vezi, tijekom vremena nauči različite vrste seksa rezervirane za dugogodišnje partnere

Često se priča i piše o seksu na brzaka, seksu za jednu noć, seksi igricama, maštarijama, o važnosti seksa u vezi, o tome koliko seksa mora biti tjedno ili mjesečno.. Međutim, rijetko se piše o seksu u dugoj vezi ili braku. Naravno, piše se i razglaba o tome kakav bi trebao biti… Stoga smo odlučili pisati malo o tome kakav seks doista gotovo uvijek postane – kad si u dugotrajnom, stabilnom ljubavnoj vezi. 

1. Jedan-želi-a-drugi-ne seks 

Jedno je umorno, drugo nema volje – a pošto se vole, jedno može nagovoriti drugo da ipak „dobije volju“ (i onda mora za vrijeme seksa paziti da ne zijeva). 

2. Duhoviti seks 

Ako se netko dobro i dugo poznaje, nema više suzdržavanja ili neugodnosti. Može se lako dogoditi da ti – ili on – se nečeg sjetite za vrijeme seksa, pa prasne(š) u smijeh! Bolje to nego da netko zaspe...

3. Nevjerojatno strastven seks

Niste se dugo vidjeli ili ste oboje jednostavno u jako dobroj fazi života – i odjednom je seks napet i vruć kao prvih dana poznanstva… Tada isprobavate nešto što još niste, seksi igru začinite s nekom zanimljivom igračkicom, umjesto u krevetu, poseksate se u kuhinji... ma divota!  
 | Autor: Jesi li ikad ovo isprobala? NOA masažer tijekom seksa nosi ona, ali njegove vibracije tijekom odnosa stimuliraju i muškarca što unosi jednu novu dimenziju intimnosti i bliskosti u vaš seksualni život

4. Ne previše uzbudljiv seks 

Ako netko dugo vremena živi u vezi, može se dogoditi da brzo dođe do nestanka želje za seksom ili seks postane jednostavno užasno dosadan. Ali, nasreću, uvijek postoji sljedeći put – kad može biti puno bolje… 

5. Seks za pomirenje

Nema ništa ljepše nego pomiriti se pod plahtama u spavaćoj sobi. Općenito najčešće vrijedi pravilo: što je bila jača svađa, to je bolji seks. 

6. Seks iz dosade

Nedjelja je poslijepodne: Hm... što ćemo raditi? Pogledati neki film? Jesti? Spavati? Ili ćemo se poseksati? Možda najbolje sve – i to tim redoslijedom. 

7. Seks nakon filma 

Pogledali ste zajedno film u kojem mladi Johnny Deep ima glavnu ulogu – i odjednom si se neočekivano uzbudila… 

8. Odjednom-sam-primijetio-koliko-te-zapravo-volim seks

Ako se netko od vas iz nekog razloga sjeti kako je osoba pored njeg/nje najljepša na svijetu…

Zviči poznato? A kad već razgovaramo o seksu, ispuni našu #letstalkaboutsex anketu

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0