Love&Sex 20. travnja 2022.

Ovih 5 stvari rade najatraktivnije žene na prvim spojevima, osobito ako žele drugi spoj

5 stvari koje rade najatraktivnije žene na spojevima
shutterstock. 5 stvari koje rade najatraktivnije žene na spojevima
  • Danas su spojevi kompliciraniji nego prije, čak i uz bezbroj savjeta za prvi spoj na Internetu 
  • Shvatiti kako „natjerati“ muškarca da mu se svidiš nakon prvog spoja može biti ozbiljno teško
  • Stoga ti donosimo iskušane savjete žena koje imaju najviše uspjeha na prvim spojevima

Jesi li u dubokoj kolotečini od stotinu prvih spojeva koji rijetko završavaju drugim... ili trećim? Jesi li zapela i ne znaš što napraviti kako bi već na prvom izlasku ostavila na njega trajan dojam? Čini se kako se današnji muškarci ne žele baš obvezati, zbog čega je teško uspostaviti vezu kada im nedostaje dosljednost. Također se čini kao da muškarci misle da imaju svo vrijeme na svijetu, dok žene koje žele imati obitelj čekaju da se muškarac probudi i preuzme vodstvo. Ovi savjeti pomoći će ti kako bi ga dobro „trznula“… 

1. Daj mu kompliment

Muškarac voli primati komplimente od žene. Naravno, muškarci djeluju na temelju svog promišljanja, tako da bi trebala iskoristiti ono što on misli da je ključ za privlačenje njihove pažnje. To mu daje malo samopouzdanja i tjera ga da te poželi.

A kada je u pitanju davanje komplimenata, bitna je vrsta komplimenta.

Najprije bi trebala promotriti osobne pojedinosti o njemu. To može biti njegov stil odijevanja, nešto što kaže da te inspirira, ili možda njegovi džentlmenski maniri. Bez obzira što ti odgovara, morat ćeš mu dati kompliment za nešto njegovo osobno. To pokazuje da se zanimaš za njega i tko je on kao muškarac.

spoj Možda vas zanima... 10 najužasnijih, najneugodnijih priča o spojevima svih vremena Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ako mu daš kompliment za njegove dječje plave oči, to će mu ući u jedno uho, a izići na drugo. To je već čuo tisuću puta pa to neće imati velikog utjecaja. Osim toga, rođen je sa svojim zadivljujuće lijepim očima, pa je manje vjerojatno da će cijeniti taj kompliment u odnosu na nešto za što je uistinu radio, poput njegovog izvrsnog stila.

 | Autor: Unsplash/Priscilla Du Preez Unsplash/Priscilla Du Preez

2. Budi prijateljski nastrojena prema drugima

To što si ljubazna prema drugima oko sebe dok si na spoju s njim pokazuje da imaš dobar moral i vrijednosti. To pokazuje tvoj ženski bonton zbog kojeg muškarac smatra da si privlačnija i vrjednija truda.

Kada poštuješ druge, to mu odmah daje do znanja da si samosvjesna i da održavaš samopoštovanje. Što više poštuješ sebe samu, veća je vjerojatnost da ćeš steći njegovo poštovanje.

Muškarac treba poštovanje prije nego što se zaljubi u tebe.

Na kraju dana, muškarac visokih vrijednosti želi ženu s kojom može provesti kvalitetno vrijeme kod kuće ili je pozvati na formalna poslovna okupljanja. A ako te muškarac ne može odvesti na poslovnu večeru, sigurno neće razmišljati o tome da te pozove na neki drugi spoj.

Dakle, kad ste na spoju, reci „molim“ i „hvala“ konobaru. To će mu dati do znanja da cijeniš gostoprimstvo drugih, uključujući i njegovo.

Anketa je otkrila: Ovakav prvi spoj smatraju muškarci savršenim - i kažu što najviše žele od nas

3. Pokaži svoju autentičnost

Biti stvaran je osvježavajuće u svijetu društvenih medija filtriranih do savršenstva. Želi saznati tko si ti doista i što te zanima. Ako ne pokazuješ svoju osobnost na spojevima, mučit će se i promišljati jesi li vrijedna drugog poziva.

Tvoja nesposobnost da pokažeš autentičnost spriječit će stvaranje prave veze s njim.

Budući da je svaka žena jedinstvena na svoj način, tvoje neobične stvari su ono što zbog čega mu se sviđaš još više. Ako se osjećaš ugodno u vlastitoj koži, istaknut ćeš se među masom i natjerat ćeš ga da te odabere.

Kad ti odabereš sebe, on će to također napraviti!

Ako ne može vidjeti pravu ti, bit će mu teško upoznati te. Tvoje pravo ja je ono što magnetski privlači muškarca.

 | Autor: Unsplash/photo nic Unsplash/photo nic

4. Preskoči noćnu čašicu

Na spoju ste i nevjerojatno se zabavljate. Želiš produžiti spoj s koktelom nakon večere. Međutim, odlazak na noćnu čašicu produžit će spoj na dulje od preporučljivih dva do tri sata maksimalno.

Preskakanjem čašice izbjegava se prekomjerno konzumiranje previše koktela i lagana pripijenost. Naime, u tom stanju možeš pretjerati s dijeljenjem, što je muškarcu potpuno odvratno. To rezultira gubitkom cijelog tajanstvenog faktora koji je pokretačka snaga za pobjedu na drugom spoju.

Propuštanje kasnonoćnih alkoholnih pića pokazuje mu da si ugledna žena i da cijeniš svoje vrijeme. Ne želiš biti pretjerano dostupna cijelu večer. Zbog toga će se muškarac više zanimati za tebe pa će te instinktivno ponovo pozvati van bez razmišljanja.
Moto za izlaske: „Ostavi malo misterije ili ćeš možda postati povijest.“

Prvi spoj Možda vas zanima... 10 bizarnih stvari koje ljudi rade, a koje potpuno pokvare prvi spoj Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Reci 'da' pustolovinama

Dakle, možda prvi spoj nije kava u tvom omiljenom kafiću ili koktel u kvartovskom baru, nego bogato subotnje poslijepodne planinarenja ili posjeta najnovijoj umjetničkoj galeriji. Kakva god da je pustolovina u pitanju, izgovaranje „da“ sigurno će izazvati njegovo zanimanje.

Muškarca više privlači žena koja je spremna za avanturu i želi se dobro zabaviti. Cijeli smisao prvog spoja je da se zabaviš i koketiraš. Ako si previše zabrinuta zbog toga što misli o tebi ili kako izgledaš, onda možeš izgubiti na izgradnji doživotne veze.

Odlazak na neku avanturističku aktivnost izvrstan je način da nekoga doista upoznaš. Muškarac će htjeti vidjeti koliko si otvorenog uma i kakav stav donosiš za stol. Muškarca uzbuđuje pozvati ženu koja u hodu odiše pozitivnošću i vibracijama. I nikad ne znaš kada bi se mogao početi zaljubljivati u tebe tijekom jedne od ovih avantura.
Dakle, bez obzira na to je li ovo prvi ili stoti izlazak, živjeti u trenutku dok koristiš svoju žensku energiju potaknut će ga da te ponovno pozove van.

Muškarac će gravitirati prema ženi koja je sigurna u sebe, zbog koje se osjeća sjajno i otvorena je za zabavne pustolovine. Budi žena koja ga zaustavlja na putu i osvaja njegovo srce.

 | Autor: Unsplash/Theodor Vasile Unsplash/Theodor Vasile

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Gluma