Love&Sex
'Swaddling': Intimni seksualni položaj za umorne parove

Ovaj intimni seksualni položaj je kao stvoren za parove koji su prezaposleni i često su umorni

  • Seksualni položaj „swaddling“, u prijevodu „povijanje“, vjerojatno je ne samo jedan od najintimnijih, nego i jedan od najopuštenijih seksualnih položaja
  • Idealan je za "umorne" parove
  • Otkrit ćemo ti koliko intenzivno možeš doživjeti orgazam

Želja postoji, ali si potpuno iscrpljena od svakodnevnog stresa? Naravno, tada nema nekih tjelesno zahtjevnih položaja. Kako bi ipak zadovoljila svoju požudu, probaj „swaddling“ sa svojim dragim. Ovaj seksualni položaj nije samo vrlo erotičan, nego se osobito preporučuje kada ste oboje umorni ili ležite u krevetu napola u snu.

Seks na prvom spoju Možda vas zanima Kad je seks na prvom spoju dobra ideja? Neke veze upravo tako počnu, posebno u određenim godinama Rubrika Love&Sex Love&Sex

'Swaddling': što je to zapravo?

Sjajna stvar je što se ovaj seksualni položaj zapravo ne odnosi na jedan određeni položaj. Kod tehnike „povijanja“ je puno više riječ o tome da osjećate vlastita tijela te doživite vrhunac čvrsto povijeni jedno oko drugoga. Blizina i puno tjelesnog kontakta čine „swaddling“ erotskim i vrlo intimnim u isto vrijeme. Nakon što ste se ušuškali i polako i senzualno uljuljali u vrhunac, on ostaje u tebi te zajedno zaspite. Naravno, penis se prirodno opušta preko noći, ali nema apsolutno ništa loše u tome da sljedećeg jutra, odmorni, nastavite s uzbudljivim položajem.

via GIPHY

Evo kako funkcionira 'swaddling seks'

Prije nego što iskušate „swaddling“, svakako prvo razgovaraj o tome sa svojim partnerom. Inače, naravno, može krivo shvatiti ako zaspeš dok se seksaš s njim.

Kako bi „swaddling“ bio doista opušten, najbolje je odabrati položaj koji je udoban i to ne samo tebi, nego i tvom partneru. Naime, „cilj“ je možete oboje fino zaspati s užitkom i ostati jedno u drugome. Idealno cijelu noć. Naš savjet je položaj žlice. U ovom položaju oboje ležite na boku. On leži iza tebe, priljubljen uz tebe tako da možete zaspati u ovom položaju nakon seksa.

Čekala je do 41. da izgubi djevičanstvo Možda vas zanima "Odbijala sam seks do 41. godine, a sad imam muža i dijete. Što sam naučila kao dugogodišnja djevica?" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Popularni misionarski položaj prilično je neprikladan za „swaddling“, jer bi cijela težina tvog partnera preko noći bila na tebi. Ovo je prilično neugodno kada spavaš. Potpuno drugačije je s jahaćim položajem. Tada si ti gore i možeš se udobno smjestiti na svom muškarcu.

via GIPHY

Ono što svakako oboje trebate uzeti u obzir prilikom „swaddlinga“ je tema kontracepcije. Definitivno se ne preporučuje kontracepcija kondomom. Ne samo da može skliznuti preko noći i stoga biti neučinkovit kao kontracepcijsko sredstvo, nego može ući preduboko u tvoju vaginu nakon klizanja pa uzrokovati infekciju. 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elijah887

    pozdrav svima samo ovo moram reći, razvedena sam već 1 godinu i nikad ne vjerujem da će mi muž doći, dok nisam kontaktirala drapata4@gmail.com koji mi pomažu u braku, ako trebaš njegovu pomoć možeš i kontaktirati preko whatsappa i vibera: +1(425) 477-2744