Love&Sex

Ova tri horoskopska znaka su najgori muževi

Postoje li muškarci koji jednostavno nisu za brak? Ako vjerujemo zvijezdama, nažalost postoje…

Zvijezde kažu da su općenito vodeni znakovi pasivni bračni partneri, vatreni su često ljubomorni i posesivni, zračni znakovi su liberalniji i često izbivaju iz kuće, dok su zemljani kritični, ali i vrlo otvoreni i praktični. A ova tri znaka su, barem kako kažu zvijezde, nekako najnepogodniji i najzaguljeniji tipovi za cjeloživotnu vezu…

Djevica 

Muškarci rođeni u znaku djevice su užasno ljubomorni i nesigurni – ali su i dobri glumci pa to lako (i često) mogu sakriti na početku veze. Tek kad se dobro osiguraju, pokažu pravo lice te mogu biti pravi „kontrol-freekovi“ i manipulatori. 

Možda vas zanima Zašto ti se u život stalno vraćaju isti horoskopski znakovi? Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Bikovi žive za svoju karijeru i često je stavljaju ispred stabilne veze i djece. To objašnjava zašto navečer rado duže ostaju u uredu - umjesto da s tobom provedu ugodnu večer pred televizorom ili te odvedu na večeru u fini restoran ili makar u kino ili kazalište. Doduše, bikovi su hedonisti i vrlo su galantni, pa svoju partnericu često obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ali često joj ne poklanjaju ono što je doista vrijedno – vrijeme za jedinu i najdražu ženu u svom životu! 

Možda vas zanima Kako se, ovisno o horoskopskom znaku, ponašaš prema bivšem Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe 

Nažalost, ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku ribe su puni razumijevanja i senzibilni – pa bi čovjek pomislio da su idealni za stabilnu vezu. Ali, nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, odnosno na nekoga tko ne zna cijeniti njihove kvalitete. Lakovjerne ribe pak prihvaćaju svu krivicu – i zbog toga su nevjerojatno nesigurni. 

Photo: Getty Images

Komentari 0