Love&Sex 25. listopada 2017.

Kako se, ovisno o horoskopskom znaku, ponašaš prema bivšem

Getty Images.

Kako se ponašaš nakon prekida veze puno govori o tvom karakteru

U kojem horoskopskom znaku si rođena? E, to itekako igra veliku ulogu kad dođe do razlaza s partnerom. Dakle, pogledaj kako se ponašaju zvjezdani znakovi nakon kraja ljubavne veze: 

Jarac

Ti se svojski trudiš zadržati prijateljski odnos s bivšim. Smatraš kako ste se ipak voljeli dugo vremena, pa je šteta odbaciti (makar i ) prijateljstvo. 

Vodenjak  

Za tebe postoji samo jedan jedini lijek protiv ljubavne patnje, a to je odbacivanje dotičnog bivšeg za sva vremena. Pozovi prijatelje, otiđi na koji tulum, posjeti rodbinu… 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Ovan

Nažalost, ne možeš ga tek tako pustiti. Čak i dugo vremena nakon prekida pokušavaš mu od života napraviti pakao.

Ribe

Ti nakon prekida dugo i bolno tuguješ, a to se očituje s povremenim emocionalnim ispadima. Često pomaže pecanje, pjevanje ili crtanje – kako bi primirila misli…

Bik 

Vrlo si tvrdoglava, a to vrijedi i kod prekida veze. Povlačiš jasnu crtu razdvajanja i želiš da svatko za sebe, potpuno odvojeno, nastavi sa svojim životom. Zajednički prijatelji ili aktivnosti za tebe su tabu. 

Blizanci 

U početku si tužna, ali brzo se oporaviš od prekida. S jednom (ili dvije) nove ljubavi brzo ćeš zaboraviti staru patnju. 

Rak 

Jako se teško rastaješ. Svijet ti se urušava i vjeruješ kako je on bio jedini pravi muškarac za tebe. Međutim, u jednom trenutku će ti biti jasno da ipak nije bio baš tako sjajan lik i ponovno ćeš biti u potrazi za onim pravim. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Lav

Ti ne žališ za muškarcima. Sasvim suprotno: napokon si ponovno slobodna – a to treba proslaviti! Od jednog tuluma do drugog u seksi haljinici, postanje fotki na Instagram – pa neka vidi što je propustio.

Djevica

S tobom nema šale. Imaš fotografije na kojima je tvoj bivši gol? Sutra će ih imati svi njegovi prijatelji! Tko te ostavi, morat će se suočiti s nekim posljedicama tvoje osvete…

Vaga

Jako si uvjerljiva – kad bi to željela, čak bi mogla nagovoriti bivšeg da ti se vrati. Ali, naravno da to ne želiš. Umjesto toga ćeš se pobrinuti da svi saznaju kakav je šupak. 

Škorpion 

Kad te netko napusti, to može završiti sasvim loše. Tvoj temperament može eksplodirati i eventualno se obrušiti na njegove stvari koje su ostale kod tebe – pa će ih pronaći u komadićima u kanti za smeće…

Strijelac

Ti ne plačeš dugo za nekim, niti se osvećuješ. Tko te ne želi, nije te vrijedan i jako brzo ćeš zaboraviti kako se uopće taj lik zvao. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Komentari 0