Love&Sex

Ova linija na dlanu otkriva što te čeka u ljubavi

Linija srca, naravno, skriva tajne o kvaliteti ljubavnog života tako da možeš mnoge fantastične stvari o svom ljubavnom životu saznati iz dlana...

Ako ne znaš ništa o čitanju iz dlana, evo najšturijeg vodiča: postoje tri osnovne linije dlana: linija srca (ili "ljubavna linija"), linija glave i linija života…Iz njih, a i drugih, sitnijih linija hiromantija iščitava nečiji karakter, ali i događaje koji te u životu čekaju. Linija srca, naravno, skriva tajne o kvaliteti ljubavnog života tako da možeš mnoge fantastične stvari o svom ljubavnom životu saznati iz dlana... 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Linija srca odnosno ljubavna linija proteže se vodoravno preko dlana i prva je velika crta ispod prstiju i obuhvaća sve intimne odnose, uključujući odnose s bliskim prijateljima i obitelji. Premda se ovaj članak usredotočuje na romantične odnose, znaj da se može primijeniti i na tim drugim područjima, svugdje gdje ljubav ima svoje prste. 

Ne želimo te ubiti u pojam, ako tvoja ljubavna linija ima "loša" obilježja (uvijek možeš odmahnuti rukom i reći kako su ovo gluposti), no možda izazovemo i glasni uzdah olakšanja. Pa, ako si znatiželjna, predlažemo da proučiš ovaj članak. 

Dugačka ljubavna linija koja se proteže cijelim dlanom 

Ako je tvoja ljubavna linija dovoljno dugačka da doseže do obje strane dlana, možda bi se morala zapitati sljedeće: "Volim li partnera zato jer stvarno pridonosi mom životu, ili zato jer je nedavno slomio obje noge pa ništa ne može sam i ovisi o meni?" Ljudi koji imaju ljubavnu liniju koja doseže do obje strane dlana trebaju paziti na vezanost uz partnera, budući da mogu biti kompulzivni „pazitelji“. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Imaš slovo „V“ na dlanu? Baš si srećkovićka! Rubrika Life&style Life&style

Vrlo kratka ljubavna linija 

Ako ti imaš takvu liniju ili upoznaš nekoga s vrlo kratkom ljubavnom linijom koja ne dodiruje niti jednu stranu dlana, recimo da nećeš osjećati pritisak da puno pričaš. Takve osobe najvjerojatnije pričaju stalno same o sebi – sklone su egocentričnosti u vezama. 

 | Autor: miss7 miss7

Vrlo duboka, vrlo ravna ljubavna linija 

Osobe s dubokom i ravnom ljubavnom linijom vjerojatno će potajno špijunirati tvoj telefon i napisati svim tvojim bivšima da te više ne smiju kontaktirati. Ta duboka crta simbolizira duboke probleme s ljubomorom i kontrolom. Ti pojedinci imaju i neka štetna vjerovanja o autoritetu. Podsvjesno, oni vide vezu kao kontrolni utjecaj na njihove živote, tako da reagiraju djelujući protiv svojih partnera ili ih pokušavaju kontrolirati. Zabavno, zar ne? 

Valovita ljubavna linija 

Vrlo valovita ljubavna linija je prilično jasan znak osobe koja je jako nestabilna kad je riječ o ljubavi. Osoba koja ima dugačku valovitu liniju koja dodiruje obje strane dlana, otkriva emocionalno nestabilnu osobu koja traži partnere koji će se brinuti za njih - poput medicinske sestre ili roditelja. Osoba koja ima kratku valovitu crtu odaje osobu koja nije u mogućnosti biti u dugotrajnoj vezi, ali zato ima mnogo kratkih nestabilnih odnosa.

 | Autor: miss7 miss7

Izblijedjela ljubavna linija 

To nije toliko znak upozorenja osobi koja je ima, koliko onoj osobi koja je u vezi s njom. Vrlo blijeda ljubavna linija znak je nekoga tko uopće ne mari za svoj emocionalni život. Izvrsni su za kratkotrajnu avanturu, ali nemoj očekivati da će se to pretvoriti u trogodišnju vezu, osim ako si spremna dati im puno osobnog prostora da se koncentriraju na stvari do kojih im je doista stalo – a to nisi ti! 

Možda vas zanima Linije na dlanu otkrivaju koliko ćeš imati djece, hoće li biti sinovi ili kćeri... Rubrika Life&style Life&style

Bez ljubavne linije 

Da, postoje i oni koji uopće nemaju ljubavne linije, a ako si ti jedna od tih ljudi, nećeš se uopće brinuti - jer si bezobzirna. Čak i ne znamo zašto te spominjemo u ovom tekstu - ne razmišljaš puno o ljubavi – iza tebe ostaje trag gubitnika slomljenih srca. 

Isprekidana ljubavna linija

Ako tvoja ljubavna linija izgleda kao da je netko izbrisao velike komade iz nje, odnosno izgleda poput stare isprekidane linije na gusarskoj karti, to je znak da je tvoj ljubavni život obilježen vlastitim ćudljivostima i emocionalnim stresom. Možda je došlo do neke emocionalne traume u ranoj životnoj dobi ili je to snažno povezane sa strahom - što može dovesti do velike boli kada su u pitanju romantični život i intimni odnosi.

 | Autor: miss7 miss7

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0