Love&Sex 4657 prikaza 18. travnja 2019.

Ova 4 horoskopska znaka pravi su majstori za spajanje parova

Unsplash/Simon Hattinga Verschure.

  • Tko će čekati princa na bijelom konju? Korisnije je imati prijateljicu koja će te s njim upoznati
  • Dvoje solo ljudi nisu dovoljni. Da bi se spojili "oni pravi" potrebna je visoka emocionalna inteligencija
  • A ova četiri znaka je imaju…

Spajanje parova ponekad se čini slučajnim pogotkom, ali uglavnom iza toga stoji puno više. Naime, kako bi se prepoznalo da dvije osobe imaju nešto zajedničko te da vrijedi spojiti ih, treba imati puno razumijevanja osjećaja. To često imaju ova četiri znaka zodijaka…

Možda vas zanima... Lav i Lav, Ovan i Ovan? Kakva je veza istih horoskopskih znakova? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bik 

Bik je i kod vlastitog odabira partnera pokazao da ima dobar osjećaj za to tko će se s kim slagati – i zbog toga trebaju profitirati i drugi. Ako tražiš nekoga tko je spreman za čvrstu i ozbiljnu vezu, onda pitaj svog „Bika od povjerenja“. On točno zna o čemu govoriš i sigurno će ti pomoći pronaći partnera kakvog želiš. 

via GIPHY

Djevica 

Djevice imaju sjajne kvalitete za spajanje parova. To je prvenstveno zbog njihovog analitičkog načina razmišljanja. Osim toga, njihov planet Merkur zaslužan je za dobru komunikaciju – dakle, Djevica će uvijek imati puno poznatih „na popisu“ s kojima te može upoznati. 

Možda vas zanima... Pripadnice ova tri horoskopska znaka nekako posebno zrače Rubrika Lifestyle Lifestyle

Vaga 

Osobama rođenima u znaku Vage stalo je da se svi u njihovoj okolini osjećaju sretno i zadovoljno. Zbog toga žele za svoje prijatelje „bolje polovice“ koje će biti idealne. Vagin planet – Venera – dodaje još k tome i porciju romantike. 

via GIPHY

Ribe 

Nažalost, u stvarima ljubavi Ribe nisu baš uvijek sretne ruke - za sebe. Neptun, njihov planet, daje im sjajnu intuiciju kad je riječ o ljubavnim životima drugih osoba. Ne znaš (još) tko ti najbolje odgovara? Onda pitaj Ribu!   

Komentari 0