Love&Sex

Oralni seks: kakvog je okusa njoj, a kakvog njemu?

Fenomenalno uzbudljiva predigra, pa čak i vrlo učinkovit način za postizanje sjajnog orgazma – oralni seks! Kakvog je okusa? Tko ga više voli? Tko ga više upražnjava?

Premda se u današnje vrijeme stalno govori o jednakosti muškaraca i žena, kod oralnog seksa je nema – pokazala su istraživanja. Rezultat: muškarcima je neugodnije oralno zadovoljavati žene. Dok muškarci otvoreno kažu da ne žele oralno zadovoljavati partnerice, žene su izjavile da su spremne na to, te čak rade vlastite strategije kako što bolje zadovoljiti partnera. Kako bi i ti došla na svoje, stručnjaci preporučuju da se držiš ovih nekoliko savjeta. 

Čega se trebaš odreći 

Pušenje (cigareta!)

Osim zdravstvenog aspekta, postoji još jedan razlog za prestanak pušenja: nikotin iz cigareta završava direktno u krvi te loše utječe na miris vagine. I sperma kod pušača ima neugodan miris. 

Alkohol i začini

Alkohol negativno djeluje na miris i okus vagine. Jednako tako i šparoge, začini, češnjak i luk. Te namirnice pogoršavaju miris tijela. Pošto se intimno područje znoji kao i svaki drugi dio tijela, to može loše djelovati na miris vagine. 

Što trebaš jesti 

Namirnice poput ananasa, kivija ili borovnica poboljšavaju okus i miris vagine. Osim toga, redovito trebaš jesti jogurt, jer sadrži bakterije koje održavaju vaginu zdravom. 

Kakvog je okusa sperma? 

Neke žene smatraju da je jako erotično imati ejakulat muškarca u ustima. Za mnoge je to znak velikog povjerenja i najdublje povezanosti. Međutim, okus nije uvijek isti. 

Možda vas zanima 28 savjeta za ludo dobar oralni seks u kojem ćete OBOJE uživati Rubrika Love&Sex Love&Sex

Aspirin, pivo, cigarete i češnjak kvare okus 

Znanstvenici su istraživali okus sjemena. Primjerice, nakon konzumacije češnjaka sjeme je kiselo i lošeg je okusa. Gorko je ako lik popije nekoliko aspirina protiv glavobolje. Ali, ako je popio sok od ananasa, ejakulat je slatkast i ugodnog je okusa. Ako je tvoj partner pušač, onda je vjerojatnost za dobar okus vrlo mala. 

Utjecaj pojedinih namirnica na okus sperme 

Ejakulat ima općenito metalni okus, jer sadrži cink. Zbog toga namirnice koje sadrže cink nisu dobre za poboljšanje okusa. Stručnjaci tvrde kako šparoge, luk, jaki začini i sirovo meso te perad imaju negativan utjecaj na okus sjemena. Nije baš dobro ni određeno povrće – brokula, kelj ili kelj pupčar, a niti kava. 

Možda vas zanima „Zašto svog dečka ne zadovoljavam oralno“ Rubrika Life&style Life&style

Pozitivan utjecaj ima voće – jagode, ananas i nektarine. I grejp, naranče i limeta pozitivno djeluju na okus sjemena. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • roker45

    Moja ljubavnica je neumorna, obožava pušenje
  • vilim

    Ližem pičku svojoj ženskoj nekoliko puta tjedno jer me to jako napaljuje a prije toga smo oboje nadrinkani tako da mi je svejedno je li se osjete srdele, orade, kovači ili ostali morski plodovi. Ženska raširi noge i stavi mi ... prikaži još!