Love&Sex

28 savjeta za ludo dobar oralni seks u kojem ćete OBOJE uživati

  • Nema sumnje, oralni seks je mnogim ljudima jako, jako poželjna rekreacija
  • Iako se čini da tijekom njega samo jedno uživa, a drugo (naporno) radi, to ne mora biti tako
  • Zato ti donosimo savjete za obostrani užitak

 

Sigurno i sama imaš neke svoje tajne poteze, no ovdje su i dodatni savjeti kako vruću oralnu igru možeš dovesti do usijanja:

1. Zauzmi položaj 69

To je siguran način da i ti i on osjetite isto uzbuđenje i zajedno dođete do vrhunca. Dok se zajedno prepuštate strastima, više ćete se oboje truditi ugoditi onom drugom. U ovom položaju svi dobivaju!

2. Uključi vibrator

Možda jesi zauzeta, ali to ne znači da ne možeš i sebi priuštiti malo veselja. Odaberi vibrator koji ne moraš držati rukom ili ga daj njemu u ruke i zauzmi prigodnu pozu i sve će biti u redu.


3. Gledaj ga u oči

Zvuči komplicirano, ali vrijedno je truda. Pogledaj ga upravo u onom trenutku kad ćeš uvući njegov penis najdublje što ide i nastavi ga gledati. Tako ćeš stvoriti posebno intimni kontakt, a pogled oči u oči i kod tebe i kod njega prouzročit će navalu hormona oksitocina koji pojačava povezanost i osjećaj ugode.

4. Udobno se smjesti

Što ti je udobnije, to ćeš se lakše usredotočiti na na zadatak.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
5. Uzbudi ga

Predigra može obični oralni seks pretvoriti u izvanserijski erotski doživljaj. Podigni temperaturu tako da mu ližeš, miluješ, ljubiš ili lagano dodiruješ svaki dio tijela osim penisa - i tako sve dok ga ne dovedeš do toga da moli za seks. A onda mu pokaži da je vrijedilo čekati.

6. Preuzmi kontrolu

U vezi u kojoj vlada uzajamno povjerenje, oralni seks stavlja te u povlašteni položaj jer ti preuzimaš njegovo zadovoljstvo u svoje ruke - a to ti ne samo daje kontrolu, nego te i dodatno uzbuđuje.
  

7. Upotrijebi lubrikant s okusom

Ne samo da će ti lubrikant s okusom, na primjer, jagode, zasladiti doživljaj nego će i pomoći da cijela stvar protekne glatko.
 

8. Ne žuri

Što sporije u početku, to uzbudljivije za njega. Postupno pojačavaj tempo kako se on primiče orgazmu.

9. Pitaj ga

Nemoj se brinuti ako on nije cijelo vrijeme u punoj erekciji. Seksologinja Amy Marsh kaže da je potpuno normalno da erekcija jača i slabi i to nema veze s tim koliko mu je dobro. Ipak, nije loše ni pitati ga kako mu je: iskrenost se uvijek isplati.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

10. Idi centimetar po centimetar

Zaboravi scene oralnog seksa iz pornića; ne moraš smjesta gurnuti cijeli njegov penis duboko u grlo. Tako ćeš samo imati osjećaj da se gušiš, a to ni tebi ni njemu neće biti ugodno. Zato napreduj polako i postupno, a pritom si možeš pomoći ritmičkim kretnjama ruke.

11.  Postavi jasne granice

Ako nikako ne želiš penis duboko u grlu, to mu jasno i reci. Uvijek slušaj svoje tijelo i drži se onog što ti je ugodno. Nemoj se nikad bojati glasno reći dokle želiš ići, a što ne dolazi u obzir.  

12. Posluži se usnicama

Takozvana “tehnika ruža za usne” njemu će pružiti dodatni užitak, a tebi malo promjene. Prinesi rukom penis usnicama i prijeđi vrškom preko njih kao da nanosiš ruž. Možeš ga pritom i lagano navlažiti jezikom.

13. Istraži frenulum

Frenulum, tanki kožni nabor koji spaja glavić s tijelom penisa, posebno je osjetljiv jer sadrži brojne završetke živaca. Istraži ga jezikom ili polagano kruži oko glavića i uspori svaki put kad dodirneš tu izrazito erogenu zonu.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

14. Uhvati ritam

Liži ga kao što ližeš sladoled, ujednačenim ritmom koji će njega dovesti do vrhunca, ali i tebe zagrijati. 

15. Pokaži mu da ti je dobro

Ako uživaš, pokaži mu da uživaš, jer će to i njega dodatno uzbuditi.

16. Neka ga malo boli

Začini oralni seks s nečim neuobičajenim - zabodi mu nokte u kožu ili ga čvršće stisni usnicama. Ako si sklona eksperimentima, zaveži mu pritom oči ili ga sveži za krevet lisicama.

17. Pokaži mu zube

Možda zvuči zastrašujuće, ali zubi u oralnom seksu mogu biti superseksi, posebno kad ti partner vjeruje. Blago mu prijeđi zubima po cijelom penisu, a nakon toga to isto učini jezikom.

18. Istraži ostale osjetljive točke

Osim penisa, na njegovom tijelu ima još mnogo superosjetljivih točaka koje će itekako reagirati na podražaj. Za početak, jezikom istraži područje oko penisa - testise, skrotum i međicu (mjesto između testisa i anusa) - dok mu istodobno rukama prelaziš preko ostalih točaka - stražnjice i unutrašnje strane bedara i koljena. 

19. Poigraj se kožicom

Kad mu je penis u punoj erekciji, jezikom mu gurni kožicu da otkriješ glavić koji onda možeš obujmiti usnicama. 

20. Mijenjaj temperaturu

Prije nego ga uzmeš u usta, rastopi kocku leda na jeziku ili popij malo hladne vode; od hladnoće će ga proći slatki srsi. Za promjenu, stavi šalicu toplog napitka kraj kreveta i iznenadi ga vrelim ustima.

21. Napravi stanku

Ako imaš osjećaj da ti se vilica koči, uzmi kratak odmor i nekoliko ga trenutaka miluj po bedrima ili stražnjici. Tako ćeš se odmoriti a da ne prekineš ritam.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

22. Ispuštaj zvukove

Dok ga držiš u ustima, pjevuši bez riječi. Vibracije koje ćeš tako izazvati zaokružit će doživljaj, a isti ćeš efekt postići i vibratorom prislonjenim uz obraz. Osim toga, nemoj se suzdržavati: slobodno stenji od užitka, jer taj erotski zvuk će pridonijeti ugođaju.

23. Ne skrivaj se pod pokrivačem

Naprotiv, daj mu priliku da uživa i u pogledu. Prije oralnog seksa navuci novo seksi rublje ili se posve skini i pokaži mu se. Ne zaboravi da istodobno dok njemu pružaš zadovoljstvo možeš zadovoljiti i sebe drugom rukom, ili pokazati njemu kako da to napravi.

24. Isprsi se

Nemoj zanemariti grudi: uzmi penis u ruku i lagano prijeđi njime po grudima, ili ga nježno stisni između dojki.

25. Dodirni mu testise

Ako mu želiš pružiti doživljaj koji nikad neće zaboraviti, neposredno prije klimaksa obujmi mu testise dlanom i lagano povuci. Koža mu je tamo tanka i osjetljiva, a i sama činjenica da ih držiš u rukama dovest će ga do ludila.

 

26. Pitaj ga što voli

Svaki muškarac i svaki penis je drukčiji. Nemoj se oslanjati na ranija iskustva nego radije pitaj partnera što je njemu najdraže. Možda voli jači pritisak, čvršći stisak, više sisanja, manje lizanja. Kad doznaš što voli, lakše ćeš ga dovesti do vrtoglavog orgazma.

27. Osladi se

Dodaj novi okus tako da u erotsku zabavu uneseš i slatki desert: malo šlaga ili čokoladnog sirupa na njegovom penisu njemu će biti uzbudljivo, a tebi slasno.

28. Uključi ventilator

Ventilator neće samo rashladiti zrak u prostoriji koju ste zagrijali seksom, nego će i, usmjeren njemu među noge, unijeti svježinu i pojačati doživljaj.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tepleessee

    Sex spojevi za odrasle - http://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.
  • Avatar romeo

    romeo

    Dobar članak kao i ostali u rubrici ljubav i seks.Najviše volim pozu 69 i ovu na prvoj slici.
  • sran

    konačno jedan kvalitetan i poučan članak...