Love&Sex

Opa, zanimljivo! Ovih 9 seksualnih položaja muškarci naročito jako vole

  • Koliko ljudi, toliko čudi – a možemo slobodno i reći: koliko ljudi, toliko i položaja za seks!
  • Međutim, ipak postoje neki položaji koji su nam malo draži, a neki su nam pak manje draži 
  • To vrijedi i za muškarce – pa ti donosimo 9 seksualnih položaja koje muškarci jako vole 

Postoje li različiti seksualni položaji koje voliš ti, a koje voli tvoj partner? Vjerujemo kako ste se našli na sredini te kako oboje uživate u zajedničkim strastvenim trenucima. Međutim, ovi seksualni položaji priuštit će mu – kao i većini muškaraca – osobito puno zadovoljstva… 

1. Jahaći položaj 

Muškarcima je superuzbudljivo kad za vrijeme seksa mogu vidjeti kako žena uživa. Jahaći položaj je idealan za to jer mu daje pogled na lice partnerice te na njene obline. Pošto je muškarac ovdje puno manje aktivan te ima slobodne ruke, još više uživa u ovom položaju. 

2. Obrnuti jahaći položaj 

I kad žena zauzme obrnuti položaj na njemu u jahaćem položaju, odnosno, okrene mu stražnjicu, to je za njega jako erotično. Ima napet pogled u kojem može uživati – i opet ne mora biti posebno aktivan. 

3. Pseći položaj 

Tu se nalaziš na sve četiri dok on kleči iza tebe. Ovaj položaj daje mu slobodu da određuje tempo i intenzitet dok on jako duboko prodire u tebe te može uživati u pogledu na tvoju stražnjicu i leđa. Ovaj položaj mu je super jer uglavnom on ima kontrolu. 

4. Stajaći položaj 

U ovoj varijanti nije sam položaj toliko zavodljiv, nego prije činjenica da gotovo ni jedan položaj ne zove toliko na spontani seks. Svejedno je hoćeš li mu okrenuti leđa ili se sa podignutom nogom lascivno nasloniti na zid – kod takvog poziva sigurno neće reći NE. 

Možda vas zanima 5 pitanja o seksu i vezama koje su ljudi najčešće googlali u 2019. godini Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Položaj žlice 

Položaj žlice spada među najintimnije seks-položaje. Ti ležiš na boku okrenuta leđima prema njemu, a on straga prodire u tebe tako da mu je tijelo skroz prislonjeno uz tvoje. To daje osjećaj blizine i prisnosti. Također je idealan za sve koji se ne vole puno kretati – možete oboje fino udobno ležati i lagano se micati. Plus je također da su vam ruke slobodne… 

6. Glačalo 

Kod glačala postoje dvije različite varijante – a obje se jednako sviđaju muškarcima. U oba slučaja ležiš ispružena na trbuhu. On ima mogućnost staviti svoje noge lijevo i desno pored tvojih ili leći između tvojih nogu. Kod druge varijante može dublje penetrirati. 

7. Položaj lotosa 

U ovom položaju se oboje uspravite. Gledate jedno drugo te ti sjedneš u njegovo krilo i omotaš noge oko njega. Tako će on imati većinsku kontrolu i to će mu omogućiti da duboko prodre u tebe dok te gleda u oči i grudi. 

8. Nebeski pogled

Ovaj položaj počinje kao obrnuti jahaći. Sada se ne nagneš prema naprijed, nego se polako nagneš prema nazad sve dok leđima ne legneš na njegova prsa. Oboje gledate u smjeru „neba“. Takva blizina je jako seksi. Osim toga, može te grliti rukama i dodatno stimulirati. 

9. Kitchen Confidential 

Premda to ime da naslutiti, ovaj položaj ne mora se nužno obavljati u kuhinji. Pri tome sjediš s raširenim nogama na povišenoj površini – npr. radnoj plohi u kuhinji. On stane između tvojih nogu te u tom položaju može određivati tempo i intenzitet dok te gleda u oči ili u obline.   

Možda vas zanima 28 savjeta za ludo dobar oralni seks u kojem ćete OBOJE uživati Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Maru Lombardo/Unsplash

Komentari 0