Love&Sex

Ovoliko ljudi se spetlja s kolegom na božićnom partyju!

A istraživanje otkriva i koji tip muškarca je najskloniji 'blagdanskoj uredskoj aferi'

Vrijeme je božićnih uredskih partyja - na kojima se volimo kucnuti s kolegama i zaplesati na Whamov 'Last Christmas'. A neki i više od toga! Puno više! Prema rezultatima ankete koju je proveo LELO, čak 40 posto ispitanika priznalo je da su se spetljali s kolegom ili kolegicom na uredskoj zabavi, a njih čak 83 posto bi to ponovili! 

Također, anketa je iznjedrila i profil najživahnijeg kolege koji je najskloniji aferi na božićnom domjenku firme - on je muškarac, između 31-40 godina, radi u prodaji te je u dugoj vezi. Ova anketa je provedena u 22 države svijeta uključujući Sjevernu Ameriku, Australiju, Europu i Južnu Ameriku, a donosi i neka druga otkrića, primjerica, da su od horoskopskih znakova Djevice najizgledniji akteri avantura na uredskim zabavama (12,5 posto), dok je isto najmanje vjerojatno za Jarčeve - njih 5 posto se upušta u ove blagdanske avanture.

 | Autor: YouTube YouTube  Više od polovice ispitanka (52%) objasnilo je svoju avanturu kao posljedicu privlačnosti prema kolegi koja je postojala otprije, dok 31% njih ne može objasniti kako je do toga došlo – jednostavno se dogodilo! Najmanje iznenađuje podatak da je u čak 78 posto erotskih uredskih susreta bio uključen alkohol, dok 69 posto odaje da je druga strana inicirala seks. Prilično zabrinjavajuće je i to da je čak 63 posto ispitanika priznalo da nisu upotrijebili kondom, unatoč tomu što se 55 posto njih izjasnilo da ga inače koristi.  

Photo: YouTube

Komentari 0