Love&Sex 24. kolovoza 2019.

'Pompoir': Ženski potez u krevetu koji muškarci smatraju apsolutnim savršenstvom

Shutterstock/Instagram.
  • Riječ je o poljupcima, ali kakvima! Muškarci otkidaju od užitka, a ni ženama pritom nije loše...
  • Ne govorimo o o kakvim slatkim, romantičnim pusicama, primjerice, u potiljak, čelo ili obraz...
  • Stvar je u tome da muškarca stimulira snagom svojih vaginalnih mišića koje steže i opušta

Labia kiss kako to zovu na engleskom ili francuski "pompoir" novi je trend među seksualnim tehnikama, a navodno muškarcima od užitka pritom eksplodira mozak. Jer žena ga ne ljubi usnama već - stidnim usnama! Stvar je u tome da muškarca stimulira snagom svojih vaginalnih mišića koje steže i opušta, ali, naravno, i da sama pritom uživa. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Možda vas zanima... Najrazvikaniju seks pozu ikad većina žena istinski mrzi - koje nam još nisu po guštu? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Stimulira zapravo njegov penis - oba partnera miruju, on leži na leđima, a žena ga objaši i snagom svojih ljubavnih mišića tamo dolje (musculus pubococcygeus), ritmičnim kontrakcijama "ljubi" penis izazivajući nevjerojatnu erekciju. A možda i nešto više... Tehniku će žena to lakše i uspješnije izvoditi ako i inače prakticira Kegelove vježbe ili vježbe zdjelice koje jačaju potrebne mišiće i uče nas kako izolirati pojedini mišić i stegnuti ga. Ali i obrnuto! Izvodiš li pompoir, dodatni benefit je što jačaš ove mišiće koji igraju važnu ulogu kod postizanja orgazma, ali i sprječavanja inkontinencije! 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima... Ovih 7 seks laži više doista nisu nikome potrebne i nitko ne bi trebao vjerovati u njih Rubrika Love&Sex Love&Sex Postoji i južnoazijska varijanta pompoira, kabazzah, gdje žene kontrakcijama trbušnih mišića nadražuju muškarca - kažu da su potrebne godine vježbe kako bi se u tome usavršile jer se smatra da je tehnika nevjerojatno zahtjevna. Zapravo je riječ o jednoj varijanti tantre kojoj je cilj da poveća trajanje i intenzitet snošaja. riječ bi se u slobodnom prijevodu mogla prevesti kao "mužnja".

Komentari 0