Love&Sex

Novoj djevojci svog bivšeg napisala je "uputstva za upotrebu" i nekoliko savjeta kako da se ponaša u vezi

  • "Ili se navikni na nered ili mu pomozi da ga spremi", "voli klimu dok spava", "nikad nemoj odgledati seriju bez njega" neki su od savjeta koje je napisala novoj djevojci svoga bivšeg
  • Fotografija je objavljena na Twitteru - jedni smatraju da mu se sveti, drugi ističu da ga sigurno još uvijek voli

Nakon raspada veze jedna od najtežih situacija je vidjeti da je bivši partner lako nastavio sa životom i ušao u novu vezu. I dok se mnoge žene svojih bivših ne žele ni prisjećati, druge su odlučne u tome da im ostanu prijateljice. Je li to dokazala i žena koja je bivšem dečku, Jacobu, pomogla u odnosu s novom djevojkom.

Novoj djevojci svoga bivšeg napisala je nekoliko savjeta. Na popis je stavila nekolicinu njegovih najdražih stvari poput omiljene boje i pića, upozorila je na stvari koje treba izbjegavati i poručila joj kako mu biti dobra djevojka.

"Najdraži mu je sladoled s komadićima čokolade, a najdraže pivo Corona, obožava jesti, a dok spava voli da radi klima pa si uzmi deku kad ideš k njemu jer će ti biti hladno. Ako mu želiš nešto kupiti, najdraža mu je boja crvena", napisala je. Osim toga novoj djevojci bivšeg dečka poručila je i što bi trebala ignorirati. "Nemoj se uvrijediti ako on ispred TV-a sjedi cijelu noć i nemoj dovršiti seriju na Netflixu bez njega."

 
 
 | Autor: Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot Twitter
 

Jacob je listu objavio na svom Twitter profilu. "Moja bivša djevojka je ovo napisala za mene i to je doslovno najbolja stvar koju sam dobio u životu", napisao je.

 

Dok je jedne postupak njegove bivše djevojke osvojio, drugi vjeruju kako mu je samo htjela napakostiti. Komentirali su tako razne natuknice, a jednu posebno. "Ljudi će ti stalno o njemu pričati negativno, ali ignoriraj to, nije vrijedno svađe."

"Veličina njegovih cipela varira, dok igra košarku potreban mu je veći broj, a inače nosi manji pa nemoj pošiziti, voli masažu leđa pa se pripremi na grčeve koje ćeš dobiti. Budi spremna da ćeš nekad večer provesti s njim dok pije i gleda TV i to je sve što ćete raditi. Voli kad možeš piti i družiti se samo s njim i njegovim prijateljima. Soba mu je uvijek u neredu pa ćeš se ili naviknuti ili mu pomoći da je pospremi, ne postoji treći način", samo su neke od natuknica koje su mnoge začudile jer ne znaju jesu li napisane kao upozorenje ili prijetnja.

"Da mi netko da pismo koje je napisala njegova bivša bili bismo odmah gotovi. Ne bih ni hodala s nekime tko o tome tweeta", glasio je jedan od komentara. "Svaka žena bi bila sretna da te može izbjeći", napisao je jedan muškarac.

Možda vas zanima Hoće li drugi brak trajati dulje od prvoga? Imamo odgovor na to, kao i najčešće razloge razvoda Rubrika Love&Sex Love&Sex

U nastavku popisa nekoliko je savjeta koji su drugima rastopili srce. "Kad ima teške dane samo budi tu za njega i ne uzrokuj mu dodatni stres. Veseli ga odlazak u park s trampolinima i na licu mu je veliki smješak jer on je u duši samo dijete. Najvažnije je da ga voliš, jer zadnje što želi čuti je da si se spetljala s nekim. Nauči kako se nositi s velikim preprekama koje ti se nađu na putu, a to je točka na kojoj sam ja "zeznula". On je savršen i nadam se da si ti "ta" o kojoj oduvijek govori."

Zbog toga su uslijedili pozitivni komentari. "Zna toliko o tebi jer je obraćala pozornost, jer te voljela dovoljno da zna sve o tebi. Željela bih da je barem jedan od muškaraca s kojima sam hodala znao barem pola toga o meni. Ovakve se stvari ne događaju dovoljno često", napisala je jedna korisnica Twittera.

Mnogi su pak komentirali kako su i sami dobili slične natuknice od svojih bivših djevojaka pa su fotografije objavili na svojim profilima.

Debata se tako nastavlja jer dok neki pišu da njegova bivša djevojka samo želi da on bude sretan, drugi vjeruju da ga još uvijek voli i da ga nije preboljela. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0