Love&Sex

Netko zgodan ti je 'upao u oko'? S ovom gestom ćeš ga vrlo lako zavesti...

  • Solo si i jako ti se sviđa jedan kolega s posla? Još i izlazite zajedno na piće? 
  • Onda ti nema druge nego početi flertovati s njim i pokušati ga zavesti 
  • Bez brige, to neće biti teška zadaća – osobito kad svladaš ovu jednostavnu gestu…

Govor tijela je alfa i omega za samce. Nije važan tek kontakt očima – pravo držanje tijela također može otkriti muškarcima puno o tome želimo li flertovati ili osjećamo averziju. Kako ubuduće ne bi došlo do nesporazuma, donosimo ti vodič za prave geste! 

Pravi govor tijela 

Nalazite se u kafiću i želiš privući njegovu pažnju? Onda obavezno pripazi na držanje tijela! Ispravi leđa, ramena povuci prema nazad i uspravno drži glavu – to puno govori o tebi. Osim što ćeš mu tako upasti u oko, pokazat ćeš mu da si samouvjerena. A u njemu će se probuditi zanimanje i lovački instinkt. 

Možda vas zanima Erotske geste s kojima ćeš zavesti svakog muškarca Rubrika Love&Sex Love&Sex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@anyalitva #maisonseasons

A post shared by Maison Seasons Russia (@maisonseasons) on

Ono što ni u kom slučaje ne smiješ napraviti: imati „zatvoreno“ držanje tijela! 

Želiš da te primijeti i to na pozitivan način – ako sjediš s prekriženim rukama, nikad neće doći na ideju da si zainteresirana za njega – upravo suprotno. U njemu će se probuditi nezainteresiranost.

Sada nedostaje još kontakt očima i onda će dalje sve ići samo od sebe. 

Prava gesta

Sve smo već bile u situaciji kad nam je prišao neki zgodan lik i počeo pričati s nama, a nismo znale što bismo s rukama. Poslije smo pričale o tome s frendicama i smijale se tome…

Naravno da ti sada nećemo savjetovati da se ponašaš superseksi – na primjer, kao u filmovima: grizi usnu, napravi balon od žvakaće gume ili vrti uvojak kose oko prsta – ne! 

via GIPHY

S pravim gestama mislimo na sasvim mali signal koji šaljemo, a ne izgleda nimalo jeftino: dakle, miluj unutarnju stranu ručnog zgloba ili dlanove. Tako ćeš pokazati otvorenost te mu potvrditi da te zanima! Stavi ruke na stol i sasvim polako klizi prstom po unutarnjoj strani zgloba sve do podlaktice. To će ga totalno zapaliti i poželjet će da tvoj prst mazi njegovu ruku. 

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Ova gesta uvijek pali: smiješak! 

Dobro si pročitala. Tvoj lijepi, prirodan i sjajan smiješak odmah će ga oboriti s nogu. Prema istraživanju Sveučilišta British Columbia muškarci se pale na žene koje su puno smiju i smješkaju – to i nije neko veliko čudo, zar ne?

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0