Love&Sex 31. ožujka 2018.

Ne odgovaraju si, ali ovi horoskopski znakovi se magično privlače

Thinkstock.

Neki horoskopski znakovi totalno su različiti po karakteru i osobinama – ali se ipak nekako međusobno privlače

Premda je za dobru vezu potreban velik trud s prstohvatom kemije, postoje neki horoskopski znaci koji se međusobno privlače jer su sličnih karaktera, osobina, rođeni pod „sličnim zvijezdama“… Međutim, postoje i oni koji su totalno različitih osobnosti, na prvi pogled nespojivi, ali se – kao nekom čarolijom – ipak privlače…

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Lav i Vodenjak 

Lav voli imati sve pod kontrolom. Uživa u pažnji i voli kad mu se dive. Kod Vodenjaka je totalno drugačije. Opušten je, miran i kreativan te uopće ne mora biti u centru pažnje. U vezi Vodenjak može pomoći Lavu da se opusti. A obrnuto, Vodenjak se može veseliti velikodušnom pokazivanju ljubavi Lava. 

Možda vas zanima... Na kakve muškarce padaš – otkriva ti tvoj horoskopski znak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac i Blizanci 

Ova dva zvjezdana znaka imaju – ovisno o njihovoj volji – totalno različite osobnosti. Ali i ako u isto vrijeme ne osjećaju isto, mogu se prilagoditi raspoloženju drugoga. To međusobno razumijevanje jako međusobno privlači ta dva znaka. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Bik i Škorpion

Oba su osjećajna i strastvena bića. To poprilično pali njihovu seksualnu privlačnost. Oboje vole uspjeh, ali dok je Bik ambiciozan i usmjeren direktno ka cilju, Škorpion je strpljiv i oslanja se na svoju intuiciju. U vezi se ti različiti načini mogu dobro nadopuniti te se tako partneri mogu međusobno ojačati. 

Komentari 0