Love&Sex

Na kakve muškarce padaš – otkriva ti tvoj horoskopski znak

Astrolozi tvrde da određeni tipovi ljudi privlače određene horoskopske znakove

Postoji više vrsta privlačnosti pa nas neke osobe privlače primjerice čisto tjelesno (na prvi pogled), a neke pak nas privlače jer, hm, osjećamo nešto „u njima“. Odgovor na tu „neobjašnjenu privlačnost“ mogu nam dati zvijezde. 

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna (nažalost) najčešće padaju na tipove koji su u početku jako zainteresirani, a nakon nekoliko izlazaka (čim vide da postaje ozbiljno) se povuku. Na tvoju nesreću, često čuješ frazu „Ne želim trenutačno ništa ozbiljno!“ 

Bik 

Naivna si i često povjeruješ lažima. Zbog toga često naletiš i padneš na notorne muljatore i prevarante koji traže kratko uzbuđenje. Često ti to otkrije treća osoba. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Blizanci 

Blizanci imaju nevjerojatno pozitivnu energiju. To koriste mnogi muškarci koji isisavaju to iz tebe, šire negativnu energiju te povuku u to svoje partnerice. 

Rak 

Rakovi se često žrtvuju za druge. Muškarci to brzo primijete pa često iskoriste. 

Lav 

Žene rođene u znaku lava lako se mogu zaslijepiti materijalnim stvarima. Tip koji vozi dobar auto, ima lijep stan i vodi te na fancy večere već te je pridobio. Nažalost, često naletiš na hohštaplere koji su izvana sjajni, a iznutra truli. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Djevica

Djevice često padaju na svoje bivše – osobito ako ovaj tvrdi da se promijenio. Zbog toga mu daju drugu šansu – da bi kasnije primijetile da se on uopće nije promijenio. 

Vaga

Vage su uravnotežena bića – a to privlači psihopate. Ni jedan drugi znak ne privlači toliko razne likove koji imaju kaos u glavi. 

Škorpion

Škorpioni zrače nevjerojatnom seksualnom privlačnošću, pa stoga privlače loše dečke. Žene rođene u znaku škorpiona svjesne su da takav tip nije dobar za njih – ali što se on lošije ponaša, više ih privlači.  

Strijelac 

Žene rođene u znaku strijelca vole slobodu te se ne žele vezati. To privlači ljubomorne likove koji ih žele vezati uz sebe i posjedovati. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Jarac 

Žene rođene u znaku jarca uglavnom su jako organizirane i ambiciozne. Nažalost, često nalete na muškarce koji su totalno smotani i neorganizirani. 

Vodenjak 

Vrlo si strpljiva osoba. To koriste mnogi muškarci te drže žene rođene u znaku vodenjaka u neizvjesnosti – dok ne dođe neka bolja. 

Ribe

Žene rođene u znaku ribe vjeruju u dobro u ljudima – zbog toga vjeruju da se čovjek može promijeniti. Ako tip kojeg su upoznale ima loš karakter, one vjeruju da će ga moći promijeniti – a to uglavnom ne završi dobro. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0