Love&Sex 18. ožujka 2018.

Na kakve muškarce padaš – otkriva ti tvoj horoskopski znak

Thinkstock.

Astrolozi tvrde da određeni tipovi ljudi privlače određene horoskopske znakove

Postoji više vrsta privlačnosti pa nas neke osobe privlače primjerice čisto tjelesno (na prvi pogled), a neke pak nas privlače jer, hm, osjećamo nešto „u njima“. Odgovor na tu „neobjašnjenu privlačnost“ mogu nam dati zvijezde. 

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna (nažalost) najčešće padaju na tipove koji su u početku jako zainteresirani, a nakon nekoliko izlazaka (čim vide da postaje ozbiljno) se povuku. Na tvoju nesreću, često čuješ frazu „Ne želim trenutačno ništa ozbiljno!“ 

Bik 

Naivna si i često povjeruješ lažima. Zbog toga često naletiš i padneš na notorne muljatore i prevarante koji traže kratko uzbuđenje. Često ti to otkrije treća osoba. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Blizanci 

Blizanci imaju nevjerojatno pozitivnu energiju. To koriste mnogi muškarci koji isisavaju to iz tebe, šire negativnu energiju te povuku u to svoje partnerice. 

Rak 

Rakovi se često žrtvuju za druge. Muškarci to brzo primijete pa često iskoriste. 

Lav 

Žene rođene u znaku lava lako se mogu zaslijepiti materijalnim stvarima. Tip koji vozi dobar auto, ima lijep stan i vodi te na fancy večere već te je pridobio. Nažalost, često naletiš na hohštaplere koji su izvana sjajni, a iznutra truli. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Djevica

Djevice često padaju na svoje bivše – osobito ako ovaj tvrdi da se promijenio. Zbog toga mu daju drugu šansu – da bi kasnije primijetile da se on uopće nije promijenio. 

Vaga

Vage su uravnotežena bića – a to privlači psihopate. Ni jedan drugi znak ne privlači toliko razne likove koji imaju kaos u glavi. 

Škorpion

Škorpioni zrače nevjerojatnom seksualnom privlačnošću, pa stoga privlače loše dečke. Žene rođene u znaku škorpiona svjesne su da takav tip nije dobar za njih – ali što se on lošije ponaša, više ih privlači.  

Strijelac 

Žene rođene u znaku strijelca vole slobodu te se ne žele vezati. To privlači ljubomorne likove koji ih žele vezati uz sebe i posjedovati. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Jarac 

Žene rođene u znaku jarca uglavnom su jako organizirane i ambiciozne. Nažalost, često nalete na muškarce koji su totalno smotani i neorganizirani. 

Vodenjak 

Vrlo si strpljiva osoba. To koriste mnogi muškarci te drže žene rođene u znaku vodenjaka u neizvjesnosti – dok ne dođe neka bolja. 

Ribe

Žene rođene u znaku ribe vjeruju u dobro u ljudima – zbog toga vjeruju da se čovjek može promijeniti. Ako tip kojeg su upoznale ima loš karakter, one vjeruju da će ga moći promijeniti – a to uglavnom ne završi dobro. 

Komentari 0