Love&Sex

Na ovo pitanje o ženskoj anatomiji mnogi su muškarci krivo odgovorili

  • Muškarce je zaprepastilo pitanje o anatomiji ženskog tijela, točnije genitalija
  • A žene je zaprepastio odgovor, koliko malo o tome znaju njihovi partner s kojima su neke od njih desetljećima i imaju hrpu zajedničke djece!
  • Dakle, pitanje svih putanja bilo je koliko "rupica" ima žena tamo dolje.
  • Priznaj, ne možeš odoljeti da ne iskušaš i svog dragog. I, zna li?

Da, da, na prvi pogled smo poprilično slični, posebno dok smo odjeveni: dvije ruke, dvije noge, glava, tijelo (izgleda da razlike postanu uočljivije kad se skinemo). Muškarci i žene po mnogočemu se razlikuju, no izgleda da su najveće fizičke razlike skrivene u gaćicama. Ako si pomislila kako smo svi dovoljno odrasli da znamo što se točno nalazi među nogama suprotnog spola, iznenadila bi se. Možda bi i žene pale na nekom sličnom testu iz muške anatomije, vjerojatno ipak u manjem postotku, ali muški dio slušateljstva jednog britanskog podcasta zaprepastio je i nasmijao svojom nesigurnošću oko toga što žene kriju tamo dolje.

Možda vas zanima Nesanice, nadutost, debljanje, glavobolje... Vjerojatno si u ovom životnom razdoblju Rubrika Life&style Life&style

Istaknula je to Laura Byrne, dizajnerica nakita koja je postala celebsica nakon sudjelovanja u britanskom "Gospodinu Savršenom" što je završilo vjenčanjem i bebom s dotičnim. Ona je bez pardona u emisiji rekla kako "ni njezin Matty ne zna koliko rupica žena ima tamo dolje" i pozvala slušateljice da one testiraju svoje partnere o ovom "vrlo važnom pitanju". Odgovori koji su uslijedili bili su nadrealni, posebno jer su stigli od odraslih muškaraca koji su u vezi, većinom već i u braku i s djecom.

Odgovori su stizali na Instagram Life Uncut. Žene su otkrivale kakve su odgovore dobile, ali i svoja iskustva sa muškim zabludama glede ženske anatomije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 GUYS!!!! It is 3!!!! I think we need to revise our sex ed

A post shared by Life Uncut Podcast (@lifeuncutpodcast) on

"Upravo sam pitala svog (55-godišnjeg) partnera i rekao je: dvije. Anus za kakanje i vagina za seks i bebe. Usput, imamo šestero djece... Bio je zaprepašten kad sam rekla tri. Mislim... WTAF."

Druga je poslala i screenshot dopisivanja s dečkom na ovu temu. Nakon prvog nesigurnog "Mmmmm..." ododovorio je pitanjem "Uključuje li to i guzu?" Ako da, onda je odgovor "Tri, ne uključujući anus". ???

Treća je rekla: "Moj dečko kaže dvije. Imaš rupicu na vagini i na guzi. Imaš i rupicu za piškenje, ali ona se ne računa jer u nju ne mogu ući". 

"Kako ne znaju!!" čudila se jedna čiji je suprug samouvjereno rekao "Pa, dvije" kao da je jasno da on zna odgovor. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Jedan je odgovor bio i "Četiri... Jedna za uriniranje, jedna za veliku nuždu, jedna za menstuaciju i jedna za maternicu. Čim je izgovorio naglas shvatio je da je pogrešno." 

Jedan svojoj curi nije vjerovao kad mu je objasnila da nisu dvije nego tri već je tražio da mu dokaže, a zanimljiva je bila i priča jedne od slušateljica koja je ispričaka kako ju je bivši dečko optužio da laže. "Mislio je da sam trudna jer sam piškila bez da sam izvadila tampon. Kako možeš piškiti s tamponom, rekao je, on bi zaustavio mokraću. Znači da nemaš tampon i da si sigurno trudna!"

A Britanci još i imaju seksualni odgoj u školama...

Photo: Sonja Simon

Komentari 0