Love&Sex

Na ovim mjestima u kući seks je zabavniji nego u krevetu

Da, naša meka, topla postelja je san - i divno je provesti nekoliko sati u krevetu sa svojim voljenim. Međutim, u stanu se nalaze još neka mjesta gdje se možete zabaviti i začiniti svoj seksualni život

Mora li se uvijek voditi ljubav među plahtama? Mi mislimo da se ne mora, zato ti i otkrivamo 5 uzbudljivih mjesta gdje će ti seks biti uzbudljiv jednako toliko kao i u krevetu. 

1. Malo rizika uvijek pali

Seks kod prozora može biti jako uzbudljiv. Najzad, nikad ne znate ako vas vaš susjed gleda. Takvo jedno uzbudljivo iskustvo će vam sigurno ostati u sjećanju. 


2. Kuhanje je preseksi

Vještine su seksi, ali ne samo one u spavaćoj sobi. Cijene se i one u kuhinji – to još znamo od filma „Čokolada“ s Johnnyjem Deppom. Nema ništa privlačnije od promjene rutine. Rijetko koja žena ostane imuna na muškarca koji zna kuhati, a i obrnuto. Dok ti on priprema večeru, nećeš sigurno moći odoljeti, a da se, prije nego što se bacite na jelo, baciš na njega! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Pod nije pretvrd

Jedno preko drugoga pasti, brzo skinuti odjeću sa sebe i jednostavno se prepustiti strastima, neopisiv je osjećaj. 

4. Idemo pod tuš?

Seks pod tušem nije za svakoga. Za sve one koji nemaju prostranu tuš kabinu, seks je prilično neugodno iskustvo i završava najčešće modricama ili iščašenjem gležnja. Međutim, može biti iznimno seksi, ako se odmah nakon tuša mokri bacite jedno na drugo. 

5. Ogledalo, ogledalce

Bilo ispred ogledala u hodniku, kupaonici ili spavaćoj sobi – gledati se tijekom seksa je izuzetno erotično. 

via GIPHY

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0