Love&Sex

Mužu koji je išao na momačku napisala je stroga pravila: nema, alkohola, žena, vožnje... i moraš se vratiti do ponoći

  • "Nema alkohola, cigareta, psovanja, brzih auta, a kući se vrati do ponoći" neka su od pravila ponašanja koje je jedna je Australka napisala svom suprugu prije odlaska na momačku večer 
  • Komentari ljudi počeli su pljuštati na društvenoim mrežama zbog čega je priča dobila neočekivani zaokret 
  • Na kraju mu je zabranila izlazak!

Momačke su zabave često na lošem glasu, a nerijetko je razlog za to sasvim opravdan. Ako tvoj dragi nikada nije bio na nekoj koja se brzo pretvorila u razuzdanu zabavu i na kojoj je pokleknuo pred raznim porocima, ti si sretnica koja o lošim iskustvima može samo čitati. Dok ti odabraniku svoga srca u potpunosti vjeruješ, puno žena ne bi se s time moglo poistovjetiti.

Jedna je Australka, čiji je identitet ostao skriven, svog supruga opremila cijelom listom uputa i zabrana za ponašanje na momačkoj večeri kako bi ga održala na "pravome putu". Njezin je dragi išao na zabavu svojeg prijatelja, a osim što je supruga uputstva dala njemu, željela je i da ih se pridržavaju i ostali muškarci iz njegovog društva.

via GIPHY

"Suprug je pozvan na momačku i više sam nego sretna da ide, ali sam za njega i njegove prijatelje napisala listu pravila da ih slijede. Recite mi jesam li nešto zaboravila", započela je zaštitnički nastrojena supruga.

via GIPHY

Evo što je napisala.

1. Nema ilegalnih droga

2. Nema cigareta (prestao je pušiti pa ne želim da ga dovodite u napast)

3. Nema alkohola (ne pije ga, a alkohol ionako vodi prema krivim odlukama)

4. Nema striptizeta / plesačica / žena općenito (mnogi od vas već su u braku)

5. Nema brzih auta / samo taksi

6. Svi se mobitel moraju cijelo vrijeme pratiti

7. Nema psovanja

8. Svi se vratiti kući do ponoći

9. Ne ozlijeđujte jedni druge (dakle, nema niti hrvanja)

10. Nema kockanja

via GIPHY

Popis je ova žena ili netko od njezinih Facebook prijatelja podijelio na Redditu, a objava je prikupila hrpu komentara. Mnogi su uvjereni da je cijeli popis izmišljen ili je samo nečija šala.

 | Autor: Facebook/Emily McGuire Photography Facebook/Emily McGuire Photography

"Gotovo kao da je post trebao dobiti takve komentare, baš kao da je šala ili nešto takvo", napisao je korisnik Reddita. Drugi su pak dodavali nova pravila. "Šalice za čaj moraju se koristiti s tanjurićima", "Prstić izbacite van", glasili su neki, a posebno je oduševio jedan poduži. "Ako ne pojedete svo meso, nećete dobiti puding. Kako ikada možete dobiti puding ako ne jedete meso?", citirao je korisnik slavnu pjesmu grupe Pink Floyd, "Another Brick in the Wall".

via GIPHY

Drugi pak misle da je popis ipak stvaran. "Bio sam u braku s takvom osobom. Vjerujte mi, popis nije lažan", glasio je jedan komentar. "Zbog ovih 219 komentara ispod objave uvjerena sam da nije bila riječ o šali, nego o pravom popisu pa se vjerojatno u komentarima žena svađala s ljudima", napisala je jedna korisnica.

Možda vas zanima "Neka on prvo govori, sigurno ima važnije stvari na umu od vas"... Priručnik za supruge iz bivše Jugoslavije je tragikomičan Rubrika Life&style Life&style

Nakon svih komentara na njezinoj objavi, koje doduše ne možemo vidjeti, žena je ipak donijela sasvim neočekivan zaključak. Svoju je objavu ispravila pa u nastavku napisala svoju konačnu odluku. "Ok ljudi, uzela sam u obzir vaše odgovore i u pravu ste, ne mogu ga kontrolirati jednom kad izađe iz kuće i ne mogu kontrolirati njegove prijatelje. Zato sam odlučila da ga uopće neću pustiti."

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

I taj je zaključak dobio svoje komentare. "Pomislila sam da se napokon urazumila tijekom prvog dijela tog teksta, a onda sam vidjela što je na kraju napisala". Kako god bilo, nadamo se da je ta večer svima ostala u lijepom sjećanju.

Photo: IMDB/PR

Komentari 0