Love&Sex

Muškarci za miss7: "Evo zašto varam svoju ženu!"

Oženjeni muškarci otkrili su za miss7 koji su razlozi njihovih prevara, rade li to na emotivnoj ili fizičkoj razini i kako se osjećaju nakon što prevare suprugu

Prevare su česta pojava - kako u vezama, tako i u braku, a svi koji varaju partnere za to imaju svoje razloge. Nekima je to posljedica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerom, a neki jednostavno nisu zadovoljni trenutnim odnosom u kojem se nalaze. Pitali smo oženjene muškarce koji su njihovi razlozi zbog kojih varaju svoje žene. Njihove odgovore donosimo ti u nastavku:

Josip (38)

"Varanje supruge, barem u mom slučaju, nije nešto što se radi planski, već se dogodi spontano. Iskreno, to mi ne znači ništa u nekom emocionalnom, osjećajnom smislu, ali u tom trenutku prevlada onaj nagonski. Volim svoju suprugu, uživam u zajedničkom životu, ali smatram da kod većine parova, barem onih koji si to žele priznati, nakon dugogodišnjeg odnosa dođe do zasićenja u seksualnom životu. I tu onda podliježemo nekim sirovim strastima. Koliko god se mi trudili sve to potisnuti, ponekad je to teško i u datoj situaciji prijeđemo tu granicu i dođe do prevare."

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Matija (33)

"Nisam ponosan na tu činjenicu, ali ne mogu si pomoći. U braku i vezi ukupno smo šest godina, strasti je odavno nestalo, ma što god pokušali. To ne znači da ne volim suprugu, volim je više od ikoga i ičega na svijetu. Ali, nedostaje mi ta strast, koju dobijem kroz seks usputnom prolaznicom. Znam da je to za svaku osudu i znam da ne postoji opravdanje, no savjest me ne peče jer postavio sam si to u glavi kao nešto usputno i nebitno jer takvo i jest. Barem da ne ispadnem licemjer, ne bi mi smetalo da moja supruga radi isto, pristao bih na otvoreni brak, ali teško mi je povjerovati da bi i ona."

Možda vas zanima Ovo je glavni razlog zašto se muškarci žene. I ima veze s novcima... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ivan (30)

"Varam jer imam poremećaj. Razni su razlozi. Nekada samo zato što me žena naljuti pa da ne ulazimo u svađe. Nekada iz dosade. U 99 posto slučajeva radim to samo iz fizičke potrebe, ali pravim razliku između emocija i fizike. Ne bude mi neugodno nakon prevare jer znam zašto sam napravio. Ljubav je jedna stvar, potrebe druga!"

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Marko (29)

"Moje varanje prijašnje djevojke, a danas supruge nema baš nikakve veze s emocijama. Ne mogu reći da je svaki put bilo spontano, često sam išao van s namjerom i željom da završim s nekom od cura/žena, a čak su i cure prijatelja dolazile u obzir jer je taj nagon jači od mene. Svoju suprugu volim više od ičega, zahvalan sam joj na svemu što mi daje, za ljubav, razumijevanje, pažnju, a najviše za prekrasnu curicu koju nam je rodila, ali unatoč svemu tome ne mogu si pomoći. U većini slučajeva sam ulazio u flert jer bi dobio neki 'znak' od cure/žene i samim time bi mi postala 'plijen' za tu večer. Nikada nisam miješao emocije s tim, naprotiv, u većini slučajeva bih spavao s njom i nakon toga se izmotavao da ne nastavim nikakav kontakt s tom osobom. Bilo je i slučajeva kada smo se vidjeli još par puta, ali to je u pravilu bilo sa zauzetim ženama koje su također bile željne diskretnog provoda ili pak neodoljivo privlačne."

Možda vas zanima Muškarci otkrivaju kakve osobine ima njihova žena iz snova Rubrika Love&Sex Love&Sex

Davor (33)

"Prije nego što smo se vjenčali, zabavljali smo se godinu dana. Bio sam ludo zaljubljen u nju. Sve je bilo sjajno, slagali smo se u svemu, u seksu posebno. Sve je prštalo od strasti... Mislio sam da će djeca biti kruna naše ljubavi, ali kad smo dobili dijete, sve se promijenilo. Okrenula se potpuno djetetu, bio sam tu, ali samo da dodam, da kupim,.. Zapustila se, udebljala, nije joj bilo bitno što će obući, kako izgleda. Nismo više imali trenutke rezervirane samo za nas. Strast je zamrla. Mogao sam se razvesti, ali nisam želio zbog djeteta... I šta sam mogao nego da 'sa strane' potražim ono što mi je falilo?!"

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0