Love&Sex

Muškarci u anketi otkrili žene koje dobi su im najprivlačnije (možda ti dođe da ih zadaviš...)

  • OK, prije no što zamrziš muški rod, ovo je rezultat ankete, ne ozbiljnog istraživanja
  • Anketu je provela jedna stranica za dejtanje
  • Mlađe je slađe? Doista? 

U kojoj su dobi žene neodoljive muškom rodu? Jedno istraživanje, točnije anketa otkrilo je zanimljive rezultate. Jesi li možda pogodila?

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

 

Suosnivač portala za spojeve „OK Cupid“ Christian Rudder, istraživao je podatke s portala kako bi otkrio u kojoj dobi muškarci smatraju žene najatraktivnijima. Naravno, na te rezultate treba gledati s oprezom, jer je odavno poznato da ljepota i ljubav ne poznaju granice. Osim toga, rezultati istraživanja odnose se na korisnike portala za spojeve pa se stvarno ne mogu primijeniti na sveukupnu mušku populaciju. 

via GIPHY

Istraživanje je pokazalo da – barem korisnici portala „OK Cupid“ – smatraju žene u dobi od 23 godine najprivlačnijima. Dob ispitanika varira, ali i mlađi i stariji su suglasni pa ispada da svi muškarci najviše preferiraju 23-godišnje žene. Što reći (osim da bi te sud oslobodio optužbe ubojstva na mah ako sada zadaviš prvog muškarca do sebe)? No kao snažne, samouvjerene žene znamo da svaka dob ima svoje draži te se ljepota i privlačnost ne može ograničiti godinama.

Možda vas zanima 7 (opravdanih?) razloga zašto su zauzeti muškarci toliko atraktivni ženama Rubrika Love&Sex Love&Sex

Na primjer, sjeti se Jennifer Aniston, koja sa svojih 50 godina plijeni poglede mnogo mlađih muškaraca. I Heidi Klum je sa svojih 45 jako privlačna i seksepilna, zar ne? Uživanje u životu, smijeh i samopouzdanje – to čini svaku ženu neodoljivom. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0