Love&Sex

Posao i seks: kuhari najbolje ljube, a odvjetnici šaraju?

Terapeut za parove Clemens Beöthy istraživao je koliko zanimanje muškarca ima utjecaja na njegovo ponašanje u vezi i krevetu

Ako ćemo vjerovati renomiranom njemačkom terapeutu Clemensu Beöthyju i njegovim dugogodišnjim istraživanjima, onda odabir posla muškarca ne govori puno samo u njegovom karakteru, nego i o njegovim sposobnostima i željama u krevetu! U svojoj novoj knjizi čiji bi naslov u slobodnom prijevodu glasio „Zašto kuhari dobro ljube, a odvjetnici često šaraju“, autor otkriva ljubavne kvalitete različitih „zanimanja“. Donosimo neke najnapetije i najluđe spoznaje: 

Policajac 

Dok na poslu uživa u dijeljenju pravde i ima kontrolu nad svime i svačime, u krevetu će se rado podrediti. Ako se nadaš da će ti staviti lisice i "uhititi" te kao zločesti kriminalku, zaboravi. kad ne radi, te lisice radije ostavlja po strani. Da sve ne bi bilo dosadno, Beöthy tvrdi da policajca pali kad gleda partnericu dok ona masturbira. 

Mehaničar 

Pravi je majstor i u krevetu. Budući da tako zarađuje i svoj kruh, mehaničar je spretan s rukama (i prstima) i uvijek spreman isprobavati različite položaje. 

Kuhar 

Kuhar uživa u tome da „služi“ i svoju ženi mazi i pazi. Jako mu je važno da uživaš u njegovim „delicijama“. I jako se dobro ljubi. Ako ćemo povući paralelu s mehaničarem i ova je vještina povezana s njegovim zanimanjem - kuharu su usta vrlo važan alat.

Liječnik 

Vjerojatno ćeš pomisliti kako zbog svog medicinskog znanja liječnici znaju koje gumbe treba pritisnuti u krevetu. Međutim, ako ćemo vjerovati Clemensu Beöthyju, stvarnost je totalno suprotna: navodno su liječnici u krevetu totalno bez mašte i – užasno dosadni!

 

Možda vas zanima Ovo je interesantno! 9 stvari koje muškarci žele znati o tebi – u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Učitelj 

Učitelj se u krevetu ne može podičiti velikom izdržljivošću, ali jako dobro razumije partnericu i njene potrebe – te ih je uvijek spreman zadovoljiti. 

Prodavač 

Opa! Prodavači su, tvrdi Clemens Beöthy, ekstremno potentni i gledaju puno pornjave. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0