Love&Sex

Intimna masaža koja dovodi muškarca do ludila - korak po korak

  • S masažom penisa možeš priuštit ćeš partneru fenomenalno erotsko uzbuđenje i veselje. Ta igra prstima može biti napeta predigra, ali može se i integrirati u glavni čin

 

Različitim potezima možeš na jedinstven način maziti najbolji komad svog partnera. Savjet? Kod masaže penisa uvijek koristi blago ulje ili malo lubrikanta. Kod masaže na suho može doći do neugodnog trenja, što može biti jako bolno. 

Različite tehnike masaže penisa

Sada možeš početi s masažom. Vrhovima prstiju miluj penis partnera ili stisni ispružene dlanove oko penisa pa nježno maziš u svim smjerovima te mičeš ruke gore-dolje. Budi kreativna i pazi kako partner reagira: prati što mu se više sviđa, u kojim pokretima manje uživa i koliko nježan treba biti tvoj stisak. Za inspiraciju donosimo još nekoliko varijanti masaže penisa… 

Kvaka 

Kod ove tehnike uzmeš glavić oprezno između prstiju i okrećeš ih polako lijevo-desno, kao da okrećeš okruglu kvaku.  


Kliješta s dva prsta 

Kod ove tehnike primiš penis između kažiprsta i palca na prijelazu ispod glavića. Sada prstima prelazi po tom mjestu – slično kao da otvaraš čep s navojem na boci.

 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

„Dodatna“ masaža

Savjet za kraj: nemoj da te naziv „masaža penisa“ zavara. Nije nužno da isključivo penis bude u centru pažnje, masažu treba priuštiti testisima te mjestu između penisa i anusa, takozvanoj međici. Masiraj međicu i tako indirektno možeš stimulirati prostatu, što ga može dovesti do eksplozivnih orgazama. Kad je o testisima riječ, oni su izrazito osjetljivi – stoga budi vrlo nježna ako ih masiraš (lagano testiraj što mu se sviđa).

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doris12

    Upravo sam platio 6562 € koji rade na mom laptopu ovog mjeseca. A ako mislite da je cool, moj razvedeni prijatelj ima dvije male djece i napravio više od € 8k u prvom mjesecu. Izgleda da je tako dobro zaraditi ... prikaži još!