Love&Sex

Mamurna žena poslala poruku svom "dejtu" od prethodne noći, a onda shvatila da je još u njezinoj kući

  • TikTokerica je podijelila svoje iskustvo s dečkom s Tindera
  • Ujutro mu je, nakon spoja, poslala poruku da mu zahvali na lijepoj večeri
  • Njegov ju je odgovor iznenadio i apsolutno - prosamio

Dejtanje je izgleda ponekad teško, ali može dati dobre priče. Posebno kad netko žali za krivo učinjenim korakom... A upravo tako je bilo jednoj ženi koja je doživjela prilično simpatično jutro nakon spoja.

Naime, nakon što je navečer izašla s jednim čovjekom, ujutro mu je odlučila poslati poruku. Ali nije sve prošlo tako glatko jer ju je njegov odgovor iznenadio i - posramio.

 | Autor: TikTok TikTok

Nakon što je njezin spoj, koji je dogovorila preko Tindera, dobro prošao i zadao joj malo glavobolje od previše pića, Zoe Chaplin poslala je čovjeku poruku sljedeće jutro kako bi mu zahvalila za ugodnu večer. Zatim je izašla iz sobe i propala u zemlju od srama kad ga je vidjela da joj je na poruku odgovorio iz - druge sobe. 

@zoechappers i look a mess today sozz #drunkdates #dating #donotdothis #fyp ♬ Mfkn Star - girls

"Pustila sam ga da ostane, a toliko sam se napila da sam mu sljedeće jutro zahvalila na lijepoj večeri.  On je odgovorio da je još uvijek na mom kauču i da me on stavio u krevet", napisala je u objavi.

Možda vas zanima Žene otkrivaju što ih je na stranicama za dejtanje u trenu odbilo od muškarca Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nakon što je s pratiteljima podijelila "svoju sramotu", brzo su pohvalili čovjeka zato što je ostao na kauču i uvjerio se da je ona sigurna u krevetu. "Ne bi puno muškraraca učinilo isto", dodala je Zoe.

"Cura s kojom sam izašao na spoj je rekla da je 'zaboravila novčanik' - pa sam platio samo svoju polovicu i ostavio je u restoranu" Možda vas zanima "Izašao sam na spoj s groznom curom, na kraju sam platio samo svoju polovicu i ostavio ju u restoranu..." Rubrika Life&style Life&style

Njezine je pratitelje zanimalo i jesu li taj pristojan čovjek i ona otišli i korak dalje te je upitali za drugi spoj. "To je bilo prije nekog vremena. Neko smo vrijeme i hodali, ali smo na kraju otišli svatko svojim putem", napisala je. Mnogi su se ipak prepoznali u njezinoj priči. "Moja vrsta noći", napisali su joj. "Previše vina!", dodala je Zoe.

Photo: TikTok

Komentari 0