Love&Sex

Male tajne zavođenja: S pomoću ovih 5 savjeta pokazat ćeš se u najljepšem sjaju

  • Sjajna, simpatična i samouvjerena: postoje ljudi koji jednostavno to imaju, koji „sjaje“
  • Kad uđu u prostoriju, svi odmah pomisle: „Uh, kakav nastup!“
  • Otkrit ćemo ti kako ćeš to postići…

Doista, što je zapravo razlog za ovakve spontane simpatije? Može li se to jednostavno nasprejati, odjenuti ili spavati u tome? Očito je da ne može. Međutim, imamo 5 jednostavnih trikova za tebe – s pomoću kojih ćeš sigurno ostati ljudima u sjećanju.

1. Keep smiling!

Smijeh je nešto najljepše što možeš nositi – i to je jednostavno tako. Ništa ne košta, a predivno djeluje na druge. Automatski si privlačnija i simpatičnija drugim ljudima. Iskreni smiješak ima i jedan popratni učinak: odmah oraspoloži ljude oko tebe, a i tebe samu. Dakle, vrijedi pokušati.

2. Zaljubi se u sebe!

Sjajna koža, gusta kosa, snažni nokti – kod žena su te tri stvari vrlo visoko na listi „osobnih beauty-prioriteta“. I neka! Žene koje paze na sebe odmah djeluju samouvjerenije i sigurnije. Osim toga, ako nećeš paziti na sebe, nećeš ni na druge – a to nije baš neka privlačna osobina.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Ova tri make-up trika učinit će te privlačnijom – znanstveno dokazano! Rubrika Beauty Beauty

3. Odjeni se sa stilom!

Vrećaste hlače su superudobne, ali, ruku na srce: u takvoj odjeći nitko neće tako djelovati na druge kao kad je u haljini koja joj dobro stoji. Naravno, to ne znači da moraš nositi nešto u čemu se ne osjećaš dobro. Važno je da nosiš ono u čemu se osjećaš sigurno i opušteno. Postoji bezbroj elegantnih i upečatljivih izgleda koji ti mogu dati potrebnu sigurnost. Na primjer, lijepi sako, zgodna bluza i elegantne hlače ili haljina – i već si se pobrinula za pozitivno zračenje.

4. Razmišljaj pozitivno!

Tko stalno kuka i žali se ne djeluje baš privlačno ljudima oko sebe. Naprotiv: stalno cviljenje djeluje negativno na psihičko zdravlje. To ne znači da svaki dan moraš započeti cereći se, ali pokušaj makar vidjeti ono pozitivno u raznim stvarima ili u situacijama nezadovoljstva iskoristiti priliku za promjene. Ako ćeš prolaziti kroz život sa pozitivnim stavom, napravila si prvi korak ka boljem zračenju.

 

5. Zabavljaj se!

Last but not least: najvažnije za pozitivan sjaj je zabavljati se! Humor, opuštenost i određena tolerancija na pogreške spadaju u život te u karizmatičan sjaj. To znači da se ne moraš previše ozbiljno shvaćati te prihvati da nisi savršena. Nitko nije savršen! Dakle, zabavljaj se u životu!

Možda vas zanima Imaš li ih? Ovih 5 navika zajedničke su privlačnim ženama Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0