Love&Sex

Linija srca na dlanu otkriva štošta o našem ljubavnom životu te kakvi smo u vezi

  • O hiromantiji ili čitanju iz dlana napisane su knjige i knjige - neki vjeruju, neki ne da se iz rasporeda crta mogu iščitati naše osobine, ali i životni put
  • Četiri su najvažnije linije: života, glave, sudbine i srca - ova posljednja nam otkriva kakvi smo u ljubavi
  • Težiš li dugim vezama ili ti se teško skrasiti, biraš li starije ili mlađe partnere, jesi li romantična ili strastvena?

Spoji dlanove i pogledaj kako izgleda linija srca odnosno ljubavi - to je jedna od četri najnaglašenije linije na dlanu, a proteže se otprilike vodoravno preko dlana, odmah ispod prstiju. Položaj te linije, točnije suodnos linije srca na lijevom dlanu i linije srca na desnom dlanu ottkiva kakva je ta osoba u ljubavnim odnosima. Zaljubljenici u hiromantiju ili ti čitanje čvjekovih osobina ali i životnog puta iz dlana kažu da linije na dlanu nikada ne lažu. Pa tako osim karakternih osobina možemo iščitati i kako se netko ponaša u ljubavnim vezama.

Možda vas zanima Imaš "x" na dlanu? Imamo dobre vijesti za tebe, pogledaj što ti se sprema... Rubrika Life&style Life&style

1. Linije su na istoj visini

 | Autor: miss7 miss7

Ako su linije srca jednako smještene na oba dlana, odnosno na istoj visini spojit će se kad dlanove priljubiš jedan uz drugi te izgledati zrcalno gotovo isto. Osobe koje imaju takve linije ljubavi usrećit će svog partnera ili partnericu jer su njihove namjere ozbiljne i preferiraju biti u stalnim i stabilnim vezama. Racionalne su i u životu ne vole nagle promjene. Senzibilne su i blaga karaktera te puno drže do mišljenja drugih.

2. Linija na lijevom dlanu je niža od linije na desnom

 | Autor: miss7 miss7

Ako imaš ovako smještene linije ljubavi, to je pokazatelj da si zrela osoba. Oduvijek si bila vrlo zrela za svoju dob, i u djetinjstvu i u mladosti. Kao takve ove osobe često teže nalaženju partnera koji su dosta stariji od njih pa tako i iskusni i mudri, ne da im se gubiti vrijeme s neozbiljnim i nezrelim mladcima. Ljudi s ovakvim linijama su u dobri u ljubavi, romantični i neovisni. Ne drže puno do društvenih normi nego radije slušaju svoju intuiciju i najčešće ne pogriješe.

Možda vas zanima Je li tvoj kažiprst dulji od prstenjaka ili je obratno? To mnogo govori o tvom karakteru... Rubrika Life&style Life&style

3. Linija na desnom dlanu je niža od linije na lijevom

 | Autor: miss7 miss7

Osobe kojima je linija na desnom dlanu smještena niže ne žure baš u ozbiljnu vezu. Također, ne smatraju da je ljubav ili zadovoljavajuća ljubavna veza bitna za sreću u životu. Kad konačno odaberu osobu s kojom će se skrasiti, često je riječ o mnogo mlađoj osobi ili pak nekome iz druge zemlje. Zaljubljuju se očima i pune su samopouzdanja. Neovisne su i tvrdoglave. Prilično lako prebole prekide i ljubavne brodolome.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Photo: miss7

Komentari 0